Bu arada yorumlarınızı okumadım ama şu maçta da Drogba'ya salladıysanız ayıp gerçekten.

Bugün yaptıklarını Mehmet Yıldız da yapardı herhalde..

Sistemsizlik, çift forvet Burak'ı da Drogba'yı da yıpratıyor..Son vuruşlarda kötü oluşunda devamlı ortasahaya çıkması da etkili oluyor malum fiziği belli bir seviyeyi kaldırıyor..

Lan bi sus artık sen Hagi'ye de yapay diyorsun zaten.

Ne alaka? Oyuncuyken seni 4 yıl zirveye taşıyan kadronun lider oyuncusuyla ne alakası var Drogba'nın? Hagi o kadar önemli işler yaptığı halde taraftara oynamadı Drogba kadar.Geleli 6-7 ay olmuş M.Oktay pozlarıyla popülizmin dibine vurdu Drogba.O kadar yapay ki

Ne alaka? Oyuncuyken seni 4 yıl zirveye taşıyan kadronun lider oyuncusuyla ne alakası var Drogba'nın? Hagi o kadar önemli işler yaptığı halde taraftara oynamadı Drogba kadar.Geleli 6-7 ay olmuş M.Oktay pozlarıyla popülizmin dibine vurdu Drogba.O kadar yapay ki

La hagiyi bunlar drogba ile bir mi tutuyor?Allah carpar yemin ederim.Drogba kim ya.Hagi gibi lider bi daha gelmez.

2. yarıda iyiydi.Burak eli belinde gezerken adam sağa sola orta sahaya gelip top almaya çalışıyo

elini kalbine götürmüste falan fistik.La bir gün parasini alamsin görürüm ben elini kalbine götürmeyi.35 yasindaki adama o parayi kimse vermez zaten .

geçen sezon harika idi. Bu sezon aldığı paranın hakkını hiç bir şekilde veremiyor. Tabiki saygımız sonsuz beklicez mecbur. Böyle devam ederse sözleşme yenilenmesin bi zahmet

Yorumuna katılıyorum. Ama Drogba'yı eleştirebilmek mümkün değil malesef konu ne olursa olsun.

İnsanlarda yabancı ve Dünya yıldızı oyuncu hastalığı var ama hala şuan bizdeki Drogba'nın Chelsea'de ki drogba olmadığının farkına varamıyorlar.

Bütün özellikleri düşmüş işte bariz.

Burak'tan iyiydi. Gene de en iyi forvetimiz. Ama sadece bu kadar. Daha fazlası değil. :(

en iyisi bu konu kilitlensin bosu bosun millet birbirine giriyor.

söyle 10 haftadan sonra hersey belli olur ondan sonra bakalim

kim dedigini yutacak !

Selçuk-Sneijder olduğunda, "Ben varken kimse duran topu benden alamaz, Benden büyük yok." Mesajı vermek için bütün topları ellerinden alıyordu.

Bugün de ne hikmetse Engin'e Burak'a verdi bazı duran topları.

Sadece egosunu tatmin ediyor o duran topları Sneijder ve Selçuk'a vermeyerek. Olmayacak toplara gereksiz yere vurması da bundan dolayı.

Geçen sezon da oluyordu bazen bunlar ama hiç değilse oyun içinde takıma büyük fayda sağlıyordu.

Bu sezon iyice fantaziye bağladı olayı. Hiç çekilmiyor.

Drogba'yı eleştirmem çok garip geliyor bana. Sonsuz bir kredi nasıl azalır, onu da gördüm keni açımdan.

Yani utanmasam gitse de olur diyecem ama Drogba adam. Neden böyle yapıyor anlamadım.

Drogba cok iyi oynadi bence ama bir okadarda bitiriciligi kötü :( olmayacak goleri atiyor ama kiciyla ata bilecek goleride kaciriyor maalesef :(

Yahu şu olayı açıklığa kavuşturalım bir kere, şu anki Drogba eski Drogba ile aynı seviyede diyen varsa saçmalaıyordur. Ama şu Drogba bile Burak ve Umut'tan daha etkili komple bir forvet. 80 küsürüncü dakikada ceza sahası önünde rakip kaleye sırtı dönük top alıp, iki kişiyi geçerek kendini pozisyona sokabilecek bir adamımız olduğunda Drogba'nın oynatılmaması gerektiğini falan konuşabiliriz.

Yorumuna katılıyorum. Ama Drogba'yı eleştirebilmek mümkün değil malesef konu ne olursa olsun.

İnsanlarda yabancı ve Dünya yıldızı oyuncu hastalığı var ama hala şuan bizdeki Drogba'nın Chelsea'de ki drogba olmadığının farkına varamıyorlar.

Bütün özellikleri düşmüş işte bariz.

Ben rahatim renkdas.Alinirken ve sonralari yazdim simdi kimse bana niye elestiriyorsun diye agzini acamaz.

Selçuk-Sneijder olduğunda, "Ben varken kimse duran topu benden alamaz, Benden büyük yok." Mesajı vermek için bütün topları ellerinden alıyordu.

Bugün de ne hikmetse Engin'e Burak'a verdi bazı duran topları.

Sadece egosunu tatmin ediyor o duran topları Sneijder ve Selçuk'a vermeyerek. Olmayacak toplara gereksiz yere vurması da bundan dolayı.

Geçen sezon da oluyordu bazen bunlar ama hiç değilse oyun içinde takıma büyük fayda sağlıyordu.

Bu sezon iyice fantaziye bağladı olayı. Hiç çekilmiyor.

Drogba'yı eleştirmem çok garip geliyor bana. Sonsuz bir kredi nasıl azalır, onu da gördüm keni açımdan.

Yani utanmasam gitse de olur diyecem ama Drogba adam. Neden böyle yapıyor anlamadım.

Benim de dikkatimi cekti orda Engin'in ve Burak'in serbest vurus kullanmasi. Üstelik kullandigi serbest vuruslar yine baraj'a takildi. Gercekten uzak dursun artik, suyunu cikardi ya. Su bencilligi de biraksin artik, gecen sezon gibi takim oyunu oynasin. Macin sonlarina dogru sanki biraz oraya gidiyordu. Umarim toparlanir.

Geri
Üst Alt