Harun Arda
10 Numara!
- 9 Mart 2010
- 14.053
- 2
- 1.363
babasinin hayrina yapmiyor.10 milyon cuka yapti.Burakta bizi sampiyonlar ligi gruplarindan cikartigi icin elestirmeyelim mi?
az bile almış bu kazmların yanında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babasinin hayrina yapmiyor.10 milyon cuka yapti.Burakta bizi sampiyonlar ligi gruplarindan cikartigi icin elestirmeyelim mi?
az bile almış bu kazmların yanında.
Lan bi sus artık sen Hagi'ye de yapay diyorsun zaten.
Ne alaka? Oyuncuyken seni 4 yıl zirveye taşıyan kadronun lider oyuncusuyla ne alakası var Drogba'nın? Hagi o kadar önemli işler yaptığı halde taraftara oynamadı Drogba kadar.Geleli 6-7 ay olmuş M.Oktay pozlarıyla popülizmin dibine vurdu Drogba.O kadar yapay ki
Ne alaka? Oyuncuyken seni 4 yıl zirveye taşıyan kadronun lider oyuncusuyla ne alakası var Drogba'nın? Hagi o kadar önemli işler yaptığı halde taraftara oynamadı Drogba kadar.Geleli 6-7 ay olmuş M.Oktay pozlarıyla popülizmin dibine vurdu Drogba.O kadar yapay ki
Yorumuna katılıyorum. Ama Drogba'yı eleştirebilmek mümkün değil malesef konu ne olursa olsun.
İnsanlarda yabancı ve Dünya yıldızı oyuncu hastalığı var ama hala şuan bizdeki Drogba'nın Chelsea'de ki drogba olmadığının farkına varamıyorlar.
Bütün özellikleri düşmüş işte bariz.
Selçuk-Sneijder olduğunda, "Ben varken kimse duran topu benden alamaz, Benden büyük yok." Mesajı vermek için bütün topları ellerinden alıyordu.
Bugün de ne hikmetse Engin'e Burak'a verdi bazı duran topları.
Sadece egosunu tatmin ediyor o duran topları Sneijder ve Selçuk'a vermeyerek. Olmayacak toplara gereksiz yere vurması da bundan dolayı.
Geçen sezon da oluyordu bazen bunlar ama hiç değilse oyun içinde takıma büyük fayda sağlıyordu.
Bu sezon iyice fantaziye bağladı olayı. Hiç çekilmiyor.
Drogba'yı eleştirmem çok garip geliyor bana. Sonsuz bir kredi nasıl azalır, onu da gördüm keni açımdan.
Yani utanmasam gitse de olur diyecem ama Drogba adam. Neden böyle yapıyor anlamadım.