Valla kimse kusura bakmasin bu adami dinlendirmek lazim ,allah korusun sakatlanir sonra kafamizi duvarlara vururuz.Dinlendirmekten kastim mac icinde skoru yakaladiktan sonra bos yere yormaya gerek yok adami.Kophenhagende 3-0 yakalamisiz ne diye adami 90 dakika yoruyoruz.

Valla kimse kusura bakmasin bu adami dinlendirmek lazim ,allah korusun sakatlanir sonra kafamizi duvarlara vururuz.Dinlendirmekten kastim mac icinde skoru yakalidiktan sonra bos yere yormaya gerek yok adami.Kophenhagende 3-0 yakalamisiz ne diye adami 90 dakika yoruyoruz.

Aynen abi.Kaç maçtır 90 dakika oynuyor adam.Bir Kopenhag'ta son dakikalarda çıkardık.Acıyorum kendisine.

Golü harikaydı ama genel olarak pek iyi değildi bugün. Gerçi bütün takım kötüydü ya neyse :)

Kopenhag ve Fener'e de golleri gelecek :)

Kendi seviyesinin çol altındaydı.Çevre kontrolü çok ama çok kötüydü.Sırf tercih hatasından 3 tehlikeli pozisyonumuz bitti.

Bugun Drogba bu kadar kotuyken kazanmamiz cok iyi oldu . Gol atmasina ragmen gercekten cok kotuydu . Takim genel olarak konsantre degildi maca 1-2 oyuncu disinda .

1441510_619624898097204_1710464992_n.jpg

Söyleyecek kelime bulamıyorum.. En uygunu bu galiba; GOD :016:

Gerçeten bugün bu yorumlar abartı Drogba'nın ölüsü zaten böyle oynuyor.Bu gün temiz 2-3 pozisyonu yedi.

Geri
Üst Alt