Maçların çoğunda takımı neredeyse ipten alıyor... Böyle bir adamın bizim takımda olması bizim için inanılmaz bir şanstır... Abartısız tüm rakip takım taraftarlarının beğenisini alan neredeyse tek kişi..

Bugun frikikin birinde ceza sahasina orta acti. Haci o ortaya kafa vuracak adam sensin yapma gozunu seveyim. Ne frikik sevdasiymis bu ya.

663917.png

Kim iyiki Drogba iyi olsun. Bu saçma kadro kötü oynamaya müsait. Teknik kapasitesi olmayan Burak ve Umut kanatlarda. Sneijder 10. dakikada yerini oyun görüşü olmayan Emre'ye bırakıyor. Sabri sol bek.

Haklisin genel olarak zaten takim kotuydu Bruma'nin oynamamasi buyuk hata lakin bunun disinda Drogba'da da bir sey vardi top ayagina geldiginde ya kontrol edemedi ya cok bos direk pozisyona sokabilecegi pozisyonlarda bile sacma sapan pas hatalari yapti . Yine de kazandik onemli olan buydu umarim Kopenhag ve Fenerbahce maclarinda toparlariz .

allah başımızdan eksik etmesin seni baba:D senin oğlanı da hagi'nin oğlu gibi altyapıya alalım şimdiden

bizim 20 li bebelere tas cikariyor, insanda bi utanma olur, onlara göre de adam Terminator diye böyle, nasilsa avrupa ya gidemiyorlar türkler diye, buraya gelen yabancilar da parayi haketmiyor, böyle cikanlar da insan olmuyor, herseye bi bahaneleri var bizimkilerin

adamin ozel kendine ait ekibi var :) .. Bizim dunya stari topcularimiz biraz ornek alsin please ...

Drogba:Chelsea taraftarlarından özür dileyerek söylüyorum Galatasaray taraftarı dünyanın en iyi taraftarı takımlarına çok sadıklar

Kim iyiki Drogba iyi olsun. Bu saçma kadro kötü oynamaya müsait. Teknik kapasitesi olmayan Burak ve Umut kanatlarda. Sneijder 10. dakikada yerini oyun görüşü olmayan Emre'ye bırakıyor. Sabri sol bek.

vallahi iki dogru dürüz pas yapamiyoruz, bekliyoruz ki Drogba efendi orda tek basina oynasin. Sneijder bitti simdi yine Drogba basladi. Ama Selcuk efendinin kredisi fazla ona laf yok

Fatih Terim’in takımdan ayrılarak Roberto Mancini’nin gelmesi konusunu Drogba; “Bence her şey yolunda. Şu anda yeni hocamızın felsefesine adapte olmaya çalışıyoruz. Şu anda sadece daha çok geliştirmek için zamana ihtiyacımız var. Yapılan değişikliklere adapte olmak için de zamana ihtiyacımız var. Kopenhag maçının ilk yarısında takımı Fatih Terim oluşturdu. Hedefler aynı ama durum biraz farklı. Son 2 senenin şampiyonu olduğumuz için herkes bizi yenmek istiyor. Eğer bugüne kadar yaptığımız başarıları korumak istiyorsak elimizden gelenin 2 katını ortaya koymalıyız. Biz hocamız bizi nerede oynatırsa ona uyum sağlayıp ona göre oynamalıyız. Burak ve Umut’un farklı pozisyonlarda oynaması onların bencil olmadığını gösteriyor. Ben de bir forvetim ve bunu anlıyorum. Chelsea’de zaman zaman başka pozisyonlarda oynadım. Önemli olan top geldiğinde doğru yolda olmaktır.” şeklinde özetledi.

bu seneninde en iyi futbolunu o ilk devre oynadigimizi kimse inkar edemez galiba.

ne güzel bir sene oyna, iki sene yat, ve kral ol. Topuz filan da gitti, bisey olmadi korkma. Birisi selcuga dur demeli, bu ne hal, sanki 40 kosu dan gelmis gibi hali, isteksiz, paslari isabetsiz

Baros yata yata kral oldu, bırak Selcuk'ta olsun. Toparlanacaktır muhakkak. Bu arada Topuz örneği ne alaka. O zaman Gökhan Gönül'ü de iyi ki kacırmışız zamanında.

Geri
Üst Alt