Gol atınca insan değil..

Gol atmayınca yaşlı..

Bizim taraftarı öpücen ilk..

Tamam çok büyük oyuncu ve bu sene cidden ihtiyacımız olacak.

Ama eğer büyük takım olacaksak seneye drogba ile işimiz olmamalı.

Yeni drogba olabilecek isimlere yönelmeliyiz.

Bunlar kim olabilir?

• Lacina Traore
  • Seydou Doumbia

Ryan Giggs 40 yaşında! Manu küçük takım mı?

Sezon sonu gönderilip yerine daha istikrarlı birini almamız gerekiyor.Malum yaşı 35.Lukaku olabilir ancak getirmemiz çok zor.

Düz mantik = Drogba gol atmadi = kötü. Her anlamda düz mantik.

Valla biktiriyor bazilari. Forumda futboldan anlayanlar icin özel bir bölüm acilmali bu bölüme belirli bir testten gecenler girebilmeli. Hic olmazsa farkli fikirler olsa bile böyle sacma sapan mesajlar olmaz. Yanlis anlasilmasin ama cogu Türkiye'de yasayan futbolu takip edenler futboldan fazla anlamiyor. Avrupa'da futbol ile alakali olanlarin belirli bir seviyede oldugu asikar. Futbol programlarinda saha disi olaylari konusulmaz saha icinde taktik, teknik vs konusulur.

Drogba'nın burada futbolcu olduğunun farkında olmadığını düşünüyorum, kendisine duyulan saygının, sevginin, güvenin (taraftar,yönetim,td) farkında ve istediğimi yaparım havasında.Her topun başına geçip uzak mesafeden vurma, 3 kişinin arasına dalma gibi fantezileri yapacak kadar rahat.Bu tempoda oynatılmamalıydı ama hatırlıyoruz ki 1 kere maçtan çıkarıldığında küsmüştü.

Şimdi skor taraftarı falan diyenler çıkar ama ben her maç bu konularda eleştiriyorum Drogba'yı.Umarım sezon sonu sözleşme uzatma gibi bir saçmalık yapılmaz.

Sanki her şeyimiz doğru da bir de Drogba eleştiriliyor. Senin takımında sol bek yok, stoperlerin dökülüyor, kanatlarında forvet bozmaları oynuyor, orta saha oyuncun sezon başından beri döküldüğü halde yerine koyacak adamın yok, yedek kalecin yok ama Drogba jubile yapsın. Tamam yapsın her şey düzelir belki..

drogbaya kim ne diyebilir ama senin sol bekin yok stoperin yok kanat adamların yok w10 ile drogbaya sahiğsin süper bunlar ama evde ekmek yokken pasta almaya benziyor biraz.

Maçta herkes kötüydü, Drogba'da top ezdi ama tek pozisyonumuzda onun katkısıyla.

Ben skorlara bakarak şu kötü bu iyi diye konuşmam.Fakat Drogba gol attığı bizi kurtardıgı maçlardada çok gereksiz işlere giriyor.40 metreden frikik atıyor.Alakasız yerlerde 3 4 kişinin arasına dalıp top kaymetme olayı gına getirdi artık.Çok büyük oyuncu ona kimsenin itirazı olamaz.Fakat seneye bence takımda olmamalı.Bunu Drogbadan alakasız olarak söylüyorum,takıma yeni savaşacak oyuncular lazım.Bizim kadronun yarısı maçta ruh gibi geziyor.

Ryan Giggs 40 yaşında! Manu küçük takım mı?

Yapma can kardes,adamlar giggsin üzerine mi takimi kurmus?Biz hücüm anlaminda tüm katkiyi ondan bekliyoruz,o da karsiliyamiyor yasi geregi.36 yasindaki adami her mac 90 dakika oynatmanin anlamini bir türlü cözemedim.Evet büyük bir santrafor ama malesef doksan dakika kaldiracak durumda degil.Ilk yari sahte bir pres kosusu bile yapmadi,yürüyerek oynadigini söyledigimizde düsman kesiliyor millet,ben ona kizamiyorum cünkü 36 yasinda olan bir adamdan her mac mucizeler bekliyenler asil suclu.

3e 5e bakmadan satılmalı :D saka maka bi yana seneye reisin yerine onun veliahtları olan Bony , Traore veya Lukaku 3lusunden biri alınmalı .

stoppschild.jpg

80 metreden kaleye vurmayı düşünüyorsun. Bir an beyin firarda herhalde. Bu hareketleri sinir ediyor. Yapmaması lazım böyle hareketler.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yazıklar olsun sana be. Bu taraftar sana olduğundan bin kat fazla değer verdi, Allah'ın Çin'inde mutsuzken bu kulüp seni sahiplendi, ederinden fazlasını koydu cebine ve kalbine. Bu muydu lan karşılığı? Yeter arkadaş, takımdaki herkesin psikolojisini, dengesini bozmuşsun. Selçuk mecbur mu her duran topta sana yalvarrmaya. Burak'ı zaten bitirdin. Dedik belki adama bilmediği 3-5 şey öğretirsin, iyi olanıda unutturdun Burak'a.

Her maç aynı terane, canın istedi mi oynuyorsun. O canda nedense Emirates olmadı mı oynamak istemiyor. Fenerbahçe maçı lan bu, bu maçtada oynamayacaksan, %100'ünü vermeyeceksen ne işin var senin buralarda? Eldeki iyi kadrodan da verim alamıyoruz senin yüzünden. Umut gibi adam kenarda yosun bağlıyor. Kim için, 35 yaşındaki beyefendi lütfederde oynar diye. Webo'yu, Sow'u gördükten sonra hiç mi utanmadın be mübarek? Bin kere yazıklar olsun sana. Sen git 40m'den kaleye vur, aslanım benim.

Kimseyi bir mağlubiyetle harcamaya gerek yok ama kendisi geçen yıl geldiği çizgiden çok geride.

Açıkçası 50 metreden şut çekmesi Galatasaray'ı ne olarak gördüğü konusunda insanı tedirgin ediyor.

80 metreden kaleye vuruyor

İçerde 3 kişi orta beklediği halde kaleye amaçsızca şut çekiyor

Daha 2-3 hafta önce Juventus karşısında Chiellini'ye top göstermeyen adam bugün Egemen'den hava topu alamadı.

Drogba muhteşem bir insan,iyi ki takımda var ama 35 yaşında ki bir oyuncu bizim düşlediğimiz Galatasaray'ın tek forvetiyse sorun vardır.

Geri
Üst Alt