çıktı yine tribünde otursun yok umut keser falan diyenler aldığımız puanlarıda bu adam aldı onuda gönderin

Bence sözleşme uzatılmamlı..Seneye 1 yaş daha yaşlanacak ona göre düşünün ne kadar üst seviyede kalabilir ki ? Benim ilk adayım Doumbia hızlı,güçlü,bitirci bir forvet o olmazsa Lacina Traore olabilir.. Lacina biraz daha Drogba tarzı oynayabilir..

sikecilerin macinda , Burak/Umut ola bilirdi .. Drogba her zaman kadroya alinirsa ikinci yarida futbolu birakir

35 yaşında ki Drogba'dan istikrar beklemek hata olur,arada kenara çekilsin diyorum yerine oynayacak oyuncular aklıma geliyor yutkunuyorum.

drogba candir ama sözlesmesini uzatmak yanlis olur, artik baska bir forvete bakmamiz gerekli , gerci ab statüsü gelmese seneye yabanci sayisi 5 düsecek drogba ozaman zaten lükse kacacak.

Arada dinlendirilmeli,son maçta Alves'i ve Egemen'i hiç zorlayamadı.

Alves ve Egemen tek başına olan Drogbayla mücadele ettiler ve işleri çok kolay oldu yorulmadılar bile .Bizimkilerin Webo Sow Emenike ve geriden gelip 18 e dalan Cristianla uğraşmaktan canları çıktı. Drogbaya tek destek yokken bu kadar maç üstüste bu yaşta oynamışken Egemen Alves bi zahmet marke etsinler..Ama sneijder olsaydı herşey değişirdi buda net

Drogba bizde futbolu birakmali, 2015 veya 2016 da.

O adam olmasa suan kume dusme potasinda 18. sampiyonlugunla dolasiyordun.

Drogba'nin egosu sizinki kadar buyuk degil meraklanma.

Bunları yapması zaten görevi.1.5 yılda 10 m euro'yu sonsuzdan sağ çekip vursun diye vermiyoruz.Ayrıca şu adama lider deyip durmayın.Lider dediğin biraz mütevazi olur.Selçuk zaten bitikken daha da üstüne oturmaz.Kaptanlık pazubandı Selçuk'ta diye adama yapmadığı eziyet kalmadı.

Bunları yapması zaten görevi.1.5 yılda 10 m euro'yu sonsuzdan sağ çekip vursun diye vermiyoruz.Ayrıca şu adama lider deyip durmayın.Lider dediğin biraz mütevazi olur.Selçuk zaten bitikken daha da üstüne oturmaz.Kaptanlık pazubandı Selçuk'ta diye adama yapmadığı eziyet kalmadı.

Ne yapıyormuş Selcuk'a? Drogba lider değilmiş vah vah vah bitmişsin sen.

Etrafındaki yetersiz Türk futbolculara rağmen(başta Burak ve Sabri+diğer hepsi) Melo ile birlikte takımı tek başına ayakta tutmaya çalışan efsane.

Geri
Üst Alt