Dünyanın en başarılı adamı olabilirsin, lakin biraz kibir sahibi olmadan sahada ismine yakışan performansı agırlıgı koyması gerek. Sürekli takım arkadaşlarına el kol yaparak isyan ederek arkadaşlarının moralini bozmaması gerek. 40 metreden kaleye vurmaması gerek

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Etrafındaki yetersiz Türk futbolculara rağmen(başta Burak ve Sabri+diğer hepsi) Melo ile birlikte takımı tek başına ayakta tutmaya çalışan efsane.

Nedir bu Burak Burak Burak Burak? Ruh hastasi gibi her yere yaziyorsun.

Bu takimdaki sorun sadece Burak mi? Son maçlarda Drogbaninda kötü oldugunu görmuyorsan zaten ön yargili biri oldugun ortaya çikiyor.

Nedir bu Burak Burak Burak Burak? Ruh hastasi gibi her yere yaziyorsun.

Bu takimdaki sorun sadece Burak mi? Son maçlarda Drogbaninda kötü oldugunu görmuyorsan zaten ön yargili biri oldugun ortaya çikiyor.

Bu nasıl bir terbiyesizliktir? İnsanlıktan biraz nasibini al ahlaksız adam.

Bu tür ahlaksız insanları barındıran forum yöneticlerine de yazıklar olsun. Sırf Burağı eleştiriyorum diye yemediğim ceza kalmadı, bu tür edepsiz kişiler artmaya başladı ve hiçbirşey yapan yok. Bu bir değil iki değil.

Bu nasıl bir terbiyesizliktir? İnsanlıktan biraz nasibini al ahlaksız adam.

Bu tür ahlaksız insanları barındıran forum yöneticlerine de yazıklar olsun. Sırf Burağı eleştiriyorum diye yemediğim ceza kalmadı, bu tür edepsiz kişiler artmaya başladı ve hiçbirşey yapan yok. Bu bir değil iki değil.

Senin durmadan gereksiz yorumlarini okuyoruz biz, laf ettik mi alinma lütfen.

Sana soru sorduk aranizda bi hüsümet mi geçti? Geçmediyse yok öyle bisey dersin geçersin çünkü fazla ön yargin var, her baslikta Burak Burak diye agliyorsun, ayrica bi sikayetin varsa sikayet et butonu var alt tarafta.

Bana gelip insanliktan nasibini almamis, ahlaksiz diyemezsin terbiyesiz herif.

Basit bi soru, bu kadar Burak takintin nedir yani? Ayrica Buragi begenen yada savunan adamlara Fenerbahçeli deme cürretini kim veriyor sana?

Forumda tartıştıklarım oldu, değişik insanlar da gördüm ama hiç sen gibi ahlaksız birine rastlamamıştım. Gerçekten ahlak yoksunu birisin, alıntılama yazdıklarımı. Yazık, biraz aile eğitimi alabilseydin keşke, üzülüyorum onlar adına.

Böyle bir konuda milletin kız arkadaşını olaylara karıştıran biri net ahlak yoksunu biridir. Yazıklar olsun.

DROGBA.gif

Burak icin milletin kiz arkadasina laf atmak bir insana hic yakismadi objektif olarak soyleyebilirim.

Ancak haysiyetsiz bir insan böyle basit konular yüzünden bir başkasının kız arkadaşına laf atar.

Bu forumda en az ben kadar bir futbolcuyu eleştirenler var, o zaman hepimiz gidelim fikrine katılmadıklarımızın anasına bacısına laf atalım.

Tekrar ediyorum, bu yaptığın haysiyetsizlik, onursuzluk ve ahlaksızlıktır Oktay Kara isimli üye.

Bana altintilama diyorsun kendin hala yaziyorsun gereksiz kisilik, gelip hala satir döşeme burada.

Kiz arkadaşina bişeymi yaptı diye basit bu soru sordum abarttin burada gelip şov yapiyorsun.

Seni tanimam etmem kiz arkadaşin var mi yok mu bilmem.

Sanki forumda kiz arkadaşina küfrettim, dahada bana mesaj yazma bi problemin varsa özelden yaz.

Ahlak bekciliği yapma burada bana Buraği bir çok kişi eleştiriyor yeri geliyor bende kiziyorum, ama niye devamlı sen göze batiyorsun bi sor kendine, Drogbanin altinda hala Burak diyorsun yeter artik.

Ancak haysiyetsiz bir insan böyle basit konular yüzünden bir başkasının kız arkadaşına laf atar.

Bu forumda en az ben kadar bir futbolcuyu eleştirenler var, o zaman hepimiz gidelim fikrine katılmadıklarımızın anasına bacısına laf atalım.

Tekrar ediyorum, bu yaptığın haysiyetsizlik, onursuzluk ve ahlaksızlıktır Oktay Kara isimli üye.

Bana altintilama diyorsun kendin hala yaziyorsun gereksiz kisilik, gelip hala satir döşeme burada.

Kiz arkadaşina bişeymi yaptı diye basit bu soru sordum abarttin burada gelip şov yapiyorsun.

Seni tanimam etmem kiz arkadaşin var mi yok mu bilmem.

Sanki forumda kiz arkadaşina küfrettim, dahada bana mesaj yazma bi problemin varsa özelden yaz.

Ahlak bekciliği yapma burada bana Buraği bir çok kişi eleştiriyor yeri geliyor bende kiziyorum, ama niye devamlı sen göze batiyorsun bi sor kendine, Drogbanin altinda hala Burak diyorsun yeter artik.

Özür dileyeceğine hala konuşuyorsun. Yaptığın ahlaksızcaydı.

Forumda herkes istediği futbolcuyu eleştirir istediği kadar yapar küfür falan yoksa. Yazdıklarına hala inanamıyorum, yakıştıramıyorum hiç. Burada hiçbir konu birinin kız arkadaşına laf etmeyi gerektirecek kadar önemli değil. Sana ahlaksız vs de demiyorum, yaptığın ahlaksızca diyorum. Umarım birgün anlarsın ne demek istediğimi.

Oktay Kara gibi karaktersiz insanlar yuzunden foruma giresim gelmiyor artik.

Bu kadar basit mi lan birinin kiz arkadasina laf atmak. Bi yerin yiyosa adamin karsisina cik yuzune de. Kan cikar kan.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[/quote]

Oktay Kara gibi karaktersiz insanlar yuzunden foruma giresim gelmiyor artik.

Bu kadar basit mi lan birinin kiz arkadasina laf atmak. Bi yerin yiyosa adamin karsisina cik yuzune de.

Ben cidden anlam veremiyorum, biz bu forumda futbolcuların kişiliklerine falan laf etmiyoruz. Tekniğini eleştiriyoruz, takımın neden kötü olduguna dair görüşlerimizi sunuyoruz. Ama yapılan tacizler, eleştirileri aklım almıyor. Bu bahsi geçen üye kaç kere yazılarımdan alıntı yapıp beni tahrik etmeye çalıştı zamanında ama hiçbirine cevap bile vermedim tartışma olmasın diye, ama en sonunda kız arkadaşa laf etme terbiyesizliğine kadar getirdi işi. Ben Burak Yılmaz yeteneksiz dediğim için ceza alıyorum ama İşin garip yanı bu üye bu ahlaksızlığına rağmen ceza almıyor.

Bu kadar top kaptıran forvet görmedım

Geri
Üst Alt