Uğur Kaan Yalçın
Aslan Üye
- 1 Ekim 2013
- 9.573
- 995
- 1.628
Acaba hocalar söylemiyor mu duran topları bırak diye şu işi yapmasın artık her duran topun başına geçmesen mükemmel olur reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba penaltici degil. Penaltilari kullandirmamak lazim ama oyuna girdi 2 tane oyuncuyu attirdi, böyle dinlendirilmis bir sekilde kullanirsak daha cok faydalaniriz. Simdi Real macina cok daha fit bir sekilde baslayacak eminim.
Acaba hocalar söylemiyor mu duran topları bırak diye şu işi yapmasın artık her duran topun başına geçmesen mükemmel olur reis
Nasıl penaltıcı değil. Adam forvet, atsın bir zahmet.
Nasıl penaltıcı değil. Adam forvet, atsın bir zahmet.
Iyi forevt iyi penaltici oldugu anlamina gelmez,tayfur gibi kazmalar bile gözü kapali penalti atiyordu.Hagi`nin oldugu yerde Ümit davala atmazdi ozaman penaltilari.
bizde en iyi penaltiyi burak kullanir. Burak bana göre iyi futbolcu degil ama penaltida herzaman ters köşe yapiyor. O konuda bi şeytan tüyü var.
Iyi forevt iyi penaltici oldugu anlamina gelmez,tayfur gibi kazmalar bile gözü kapali penalti atiyordu.Hagi`nin oldugu yerde Ümit davala atmazdi ozaman penaltilari.
Tayfur çok soğukkanlıymış Sergen öyle diyor. Ben diyor frikik atarken daha rahattım ama penaltı atamazdım diyor ayrıca. Tayfur gözü kapalı atarmış.