Acaba hocalar söylemiyor mu duran topları bırak diye şu işi yapmasın artık her duran topun başına geçmesen mükemmel olur reis

duran top yasagi konulmali artik

drogba kalibresinde bir futbolcu böyle penaltı kullanmamalı hiç yakışmadı o vuruş

Drogba penaltici degil. Penaltilari kullandirmamak lazim ama oyuna girdi 2 tane oyuncuyu attirdi, böyle dinlendirilmis bir sekilde kullanirsak daha cok faydalaniriz. Simdi Real macina cok daha fit bir sekilde baslayacak eminim.

Sene sonuna kadar etinden sütünden sonuna kadar faydalanılmalı. Ama sezon sonunda teşekkür edilmeli ve sözleşme yenilenmemeli. Herşeyi tadında bırakmak gerek. Ben şunu çok iyi anladım ki, biz her kimi översek, o kişi bir süre sonra kendini takımdan üstün görmeye başlıyor. Ben şahsen aynı senaryoyu bir daha yaşamak istemiyorum. Ama sezon sonuna kadar her anlamda (gerek kaptanlık, tecrübe, yetenek her ne olursa) alabildiğimizi almalıyız. Sonrasında da güzel anılarla uğurlamalıyız. Penaltıyı atsaydı da bunu söylerdim, problem o değil. Ama bu davranış şekli büyük problem hem de çok büyük.

Bir gol daha fazla atıcam diye bu çingenliğe değiyor mu ya,bu taraftar gol atamasan bile değer verir sana,şu hareketlerinle takımın dengesini ciddi bozuyorsun.

Beyler bir penaltı attı diye asmışınız adamı , durun yahu bir soluklanın , tamam penaltıyı bencede atmamalıydı hatalıydı ama geldiğinden beridir adamdan minimum verimin alınmasını sağlayan futbol zihniyetiyle karşılaştırırsanız kullandığı duran toplara bu kadar kızmazsınız ,

birgün gittiğinde çok özleriz ...

O penaltıyı başkasına attırmak ayıp olurdu bence.. Kim olursa olsun onca hareketten çalımdan sonra penaltıyı yaptırmış bırakın kullansın.. Adam 10 dakikada 2 kırmızı kart, 1 penaltı yaptırmış hala niye attı diyenler var :D

Yalnız,

Maçı kazandırdığın da kral ediliyor, 1 penaltı kaçırdığında edilmedik laf kalmıyor. Ortası yok herhalde...

Adamın takıma kazandırdıklarına bakmadan, hep olumsuz tarafları yorumluyorlar.

Iyi forevt iyi penaltici oldugu anlamina gelmez,tayfur gibi kazmalar bile gözü kapali penalti atiyordu.Hagi`nin oldugu yerde Ümit davala atmazdi ozaman penaltilari.

bizde en iyi penaltiyi burak kullanir. Burak bana göre iyi futbolcu degil ama penaltida herzaman ters köşe yapiyor. O konuda bi şeytan tüyü var.

Iyi forevt iyi penaltici oldugu anlamina gelmez,tayfur gibi kazmalar bile gözü kapali penalti atiyordu.Hagi`nin oldugu yerde Ümit davala atmazdi ozaman penaltilari.

Tayfur çok soğukkanlıymış Sergen öyle diyor. Ben diyor frikik atarken daha rahattım ama penaltı atamazdım diyor ayrıca. Tayfur gözü kapalı atarmış.

Abi her iyi oynayan,gol atan,yaptıran penaltı atıcak diye kaide mi var,takımın bazı dengeleri vardır Drogba'ya kötü oynadı diye eleştiren mi var eleştiriyi bile anlayamıyoruz,maç 2-1 zaten haketti ne demek ya hakem maçı 1-2 dakika uzatsa gol yicez belki de,ne geldiyse goy goydan geldi başımıza zaten.

Tayfur çok soğukkanlıymış Sergen öyle diyor. Ben diyor frikik atarken daha rahattım ama penaltı atamazdım diyor ayrıca. Tayfur gözü kapalı atarmış.

Ahmet iste o yüzden her iyi forvet iyi penaltici olmaz diyoruz,tabi atamaz demiyorum ama penalti atmak o kadar kolay degil.Tayfuru gece ikide uynadir adam penaltiyi yine kacirmazdi:)

O penaltıya gerek kalmadan 3. golü çok rahat bir şekilde atabilirdi. Neden topu geveledi anlamadım. Vur girsin. İşte bunları bizde yapamıyor, Chelsea'de yapıyordu.

BZyILgeCMAAuRFb.jpg:large

Geri
Üst Alt