Nasıl o kadar para almıyor.?

Sabri 10 yildir takimda yilda 1 milyon euroda 10 milyon euro artı tonla prim almis drogba bu parayı 2 yılda alacak ama Drogba'nın 2 yilda katkıları ortada sabrinin 10 yıldır neler yaptığı ortada ayrica eraya verilen aylik 5 bin tl ye bile yazık israf bunların sorumlusu da dediğin gibi fatih terim

Evet o saydigin topcularin (7 tane) toplami drogba kadar para almiyor,bu kadar para alan adam birakta o kadar katkisi olsun.Sabri icin yazdiklarina diyecek bir sey yok.Kaleci aldirmayan beyin yoksunu kim oldugunu ikimizde biliyoruz,onun icin uzatmaya gerek yok:)

ülkene uefa kupasini getiren ve camiana 6 tane sampionluk yasatan. milli takimi avrupa kupasinda yari final heycani yasatan adama birakda bu 5 para etmez ülke futbolunda imparator denilsin kardes ya. bir kaleci alinmadi veya 2-3 yanlis hatali transfer yapildi diye adama demediginiz kalmadi resmen. dünyada transfer hatasini yapmayan bir tane hoca yokdur.

Ne yapmami bekliyordun fatih ?Milyonlari alip adam gibi sezon planlamasi yapmayan adami müdafa etmemi mi bekliyordun,yada senin gibi yok uefa kupasini aldirdi diye tapmami mi bekliyorsun?(tapmayi hakaret icin söylemedim,yanlis anlama)Bugün üzülen benim ,onun tuzu kuru,galatasaray yoksa milli takim var onun icin,bana bu üzüntüleri yasatan adami korumaya calisma lütfen.

Ne yapmami bekliyordun fatih ?Milyonlari alip adam gibi sezon planlamasi yapmayan adami müdafa etmemi mi bekliyordun,yada senin gibi yok uefa kupasini aldirdi diye tapmami mi bekliyorsun?(tapmayi hakaret icin söylemedim,yanlis anlama)Bugün üzülen benim ,onun tuzu kuru,galatasaray yoksa milli takim var onun icin,bana bu üzüntüleri yasatan adami korumaya calisma lütfen.

iyide hata sadece onda mi ?! tamam hadi onda olsun. elestirilir dogal olarak. ama bu adamin yaptiklari hice sayarak böyle acimazsca hakaretlere yakin elestiriler veya sözlemeler de fazla af edersin. sana degil bu geneleme olarak elestirdigim elestiri methodu hocaya karsi. fatih terimi seviyorum sayiyorum efsanemdir ama tapmiyorum kesinlikle. hata diyorum gitmesi gerekdigini düsünmüs ise baskan yolamasi kadar dogal bir sey yok. ama nasil sen hoca planlamayi yapamadi diyorsan bende baskaninda planlamasini yapamadigini söylerim. bu basarili yönetimi parcala diye faih terim mi zorlamis baskani ?! sen camiayi durup duruken parcalarsan olacagi buydu. ilk ve bas sorumlusu benim icin baskandir. hocaninda hatasi var belki. direnmeyecekdi belkide. ali dürüst ve saire ipi kesildigi nada oda gidecekdi belkide.

hoca bide kim bilir kimleri istedi veya istemedi. bunu bilmiyoruz ki. bir alperi ve kerim frei ve ardayi biliyoruz ve duyduk hocadan.

bunlar alinmadi sonucda. hoca istedimi istedi. af edersinde dünyada bir ton kaliteli türk oyuncuda dolasmiyor. ve bidaha ekliyorum. kim bilir daha kimleri istedi ve alinmadi. hocayi basarisiz olsun diye resmen celme takildi ve Galatasarayimiza zarar verirdi. bir bu gecen sene sampionluk kupasini kaldiriken sayin baskanin yüz ifadesine bak bide fenerden yine super kupayi elerinden alirken tulun ile yan yana duruken yüz ifadesine ve durusuna bak takim ve hoca sahada kupayi kaldirirken.

bunlari apacik belli resimler. sanki cenaz kaldirdik sahanin ortasinda. Terimi kovmak istedi bilmem nedenlerden dolayi. biliyorumda yazmiyorum cünkü cok uzun olur yazim. olan bize oldu yine :(

drogba bu yaştan sonra oyun sisteminin üzerine kurulduğu adam olamaz. yapacağı tek şey takıma ekstradan bi katkı sağlamak zaman zaman yedek beklemesi de lazım. sistemin vazgeçilmezi olmamalı bu yaştan sonra o katkıyı veremez.

Bu takımın Drogba'nın bu hali ile 2 forveti Burak-Umut 2'lisidir. 1 pas atıp 90 dakika yatacak yer değildir Galatasaray. Drogba'yı 25-30 yaşında getirebiliyorsan 30 Milyon Euro verip o zaman tamam ama bu hali ve sürekli şişirdiğin egosu ile olmaz. Drogba 25 yaş egosu ile 35 yaşında olduğunu unutarak oynamaya başladı bu sene.

Aynen öyle Hocam katılıyorum. Bu sene takımda karışıklıklar sonucu laubali tavırlar rahat tavırlar iyice göze batmaya başladı Öyle olduğu zaman Drogba gerçekten çekilmez oluyor..

iyide hata sadece onda mi ?! tamam hadi onda olsun. elestirilir dogal olarak. ama bu adamin yaptiklari hice sayarak böyle acimazsca hakaretlere yakin elestiriler veya sözlemeler de fazla af edersin. sana degil bu geneleme olarak elestirdigim elestiri methodu hocaya karsi. fatih terimi seviyorum sayiyorum efsanemdir ama tapmiyorum kesinlikle. hata diyorum gitmesi gerekdigini düsünmüs ise baskan yolamasi kadar dogal bir sey yok. ama nasil sen hoca planlamayi yapamadi diyorsan bende baskaninda planlamasini yapamadigini söylerim. bu basarili yönetimi parcala diye faih terim mi zorlamis baskani ?! sen camiayi durup duruken parcalarsan olacagi buydu. ilk ve bas sorumlusu benim icin baskandir. hocaninda hatasi var belki. direnmeyecekdi belkide. ali dürüst ve saire ipi kesildigi nada oda gidecekdi belkide.

hoca bide kim bilir kimleri istedi veya istemedi. bunu bilmiyoruz ki. bir alperi ve kerim frei ve ardayi biliyoruz ve duyduk hocadan.

bunlar alinmadi sonucda. hoca istedimi istedi. af edersinde dünyada bir ton kaliteli türk oyuncuda dolasmiyor. ve bidaha ekliyorum. kim bilir daha kimleri istedi ve alinmadi. hocayi basarisiz olsun diye resmen celme takildi ve Galatasarayimiza zarar verirdi. bir bu gecen sene sampionluk kupasini kaldiriken sayin baskanin yüz ifadesine bak bide fenerden yine super kupayi elerinden alirken tulun ile yan yana duruken yüz ifadesine ve durusuna bak takim ve hoca sahada kupayi kaldirirken.

bunlari apacik belli resimler. sanki cenaz kaldirdik sahanin ortasinda. Terimi kovmak istedi bilmem nedenlerden dolayi. biliyorumda yazmiyorum cünkü cok uzun olur yazim. olan bize oldu yine :(

1.demirören bize kupa verirken ki kafamiza atisina bak ,birde fener verirken nasil güldügünü bir hatirla.Bu o kadar önemli olsaydi Ft bu hareketen dolayi bile demirörenle calismamasi lazimdi.

2.Baskan futbol planlamasi neden yapsin,diyelim ki yapti,ft`nin oldugu yerde baska birisi sezon planlamasini yapabilir mi?Buna hoca müsade eder mi?Benim tanidigim terim asla müsade etmez.

3.adam gibi kaleci almamak takimi sabote etmektir benim icin,hele taffarel bunu göremiyorsa onada yaziklar olsun.Tüm forum hatirlarsin yaz boyunca sinan bolat alinsin diye yalvardi,biz görebiliyorsak onlarin görmemesi skandaldir.

4.Baskan´in yönetimi dagitmasi terimi ilgilendiren bir olay degil.her ne kadar efsane olsa bile bir hocayi ilgilendirmez kimin yönetimin icinde oldugu,zaten bunu terim kendiside söyledi beni ilgilendiren bir olay degil diye.Ali dürüst haric diger gönderilenlerin kayip oldugunu düsünmüyorum,biz yönetimde degiliz,herkes calismak istedigi ile devam etme hakkina sahip.

5.Transfer konusunda haklisin,tabi kolay ve ucuz transferler degildi o saydigin isimler.Birde semih haric bir genc aldirmamasi,aldirdiklarinida oynatmamasi terimin en büyük hatasiydi.Terim herzaman buldugu yetisdirdigi gencler ile taninmis bir hocaydi,malesef 2. ve 3. gelislerinde o özelligine ihanet etti.Ben terimden gelecegin takimi yaratmasini bekliyordum :(

Koşu mesafelerinin takım savunmasının öneminin arttığı bir ortamda Drogba yerine daha seri çevik kaleye dikine çabuk gidebilecek bir santrafor almamız lazım eğer Şampiyonlar liginde daha üst sıralar diyorsak bunu yapmalıyız.Fenerbahçe'nin santraforları müthiş ondan liderliği bırakmıyorlar maçın sonuna kadar mücadele ediyorlar en büyük şansları Moussa Sow adam her türlü gol atıyo istekli arzulu ısıran bir forvet şu takımın en ucuna sow'u koy senede 25 tane rahat atardı biz anca bayatları toplarız.Drogba'nın kariyerine saygım var ama Drogba ile Şampiyonlar liginde kupa kaldırman 500 metreden yüksekten atlayıp hiç bir kemiğinin kırılmaması ihtimali ile eşdeğer yani imkansız!! Şampiyonlar liginde savunmayı iyi yapan ve iyi kontra atak silahları olan takım şampiyonluğa en yakın takımdır sonuçta iki ayaklı maçlar Bayern Münih Dormund ve Real Madrid örnekleri ortada kazanılan topları direk kanat oyuncularına atıp hızlıca kaleye ulaşıp golü yapıyorlar en önemlisi köpek gibi koşuyolar bizde at topu Drogbaya tutsun kem küm etsin atarsa kazanalım bu zihniyetle bi cacık olmaz...

1.demirören bize kupa verirken ki kafamiza atisina bak ,birde fener verirken nasil güldügünü bir hatirla.Bu o kadar önemli olsaydi Ft bu hareketen dolayi bile demirörenle calismamasi lazimdi.

2.Baskan futbol planlamasi neden yapsin,diyelim ki yapti,ft`nin oldugu yerde baska birisi sezon planlamasini yapabilir mi?Buna hoca müsade eder mi?

3.adam gibi kaleci almamak takimi sabote etmektir benim icin,hele taffarel bunu göremiyorsa onada yaziklar olsun.Tüm forum hatirlarsin yaz boyunca sinan bolat alinsin diye yalvardi,biz görebiliyorsak onlarin görmemesi skandaldir.

4.Baskan´in yönetimi dagitmasi terimi ilgilendiren bir olay degil.her ne kadar efsane olsa bile bir hocayi ilgilendirmez kimin yönetimin icinde oldugu,zaten bunu terim kendiside söyledi beni ilgilendiren bir olay degil diye.Ali dürüst haric diger gönderilenlerin kayip oldugunu düsünmüyorum,biz yönetimde degiliz,herkes calismak istedigi ile devam etme hakkina sahip.

5.Transfer konusunda haklisin,tabi kolay ve ucuz transferler degildi o saydigin isimler.Birde semih haric bir genc aldirmamasi,aldirdiklarinida oynatmamasi terimin en büyük hatasiydi.Terim herzaman buldugu yetisdirdigi gencler ile taninmis bir hocaydi,malesef 2. ve 3. gelislerinde o özelligine ihanet etti.Ben terimden gelecegin takimi yaratmasini bekliyordum :(

evet saydiklarin coguna katiliyorum. hocaninda hatalari olmusdur belkide. ama milli takim-demirören meslesine girmiyorum ve girmekde istemiyorum acikcasi. orda fatih terimin milli duygularinida ön alarak yorumlarsak belki daha saglikli bir yorum yapa biliriz ve belli ki futbolda baya yetki sözü verilmis hocaya.

orda demirören ismi olmasi hoca icin önemli degil okadar. milli duygulari x isimlerin önüne gecer ki bunu zaten söyledi iki kere hemde. isimler önemli degil diye milli takim meselesi varken. sen ben veya baskasi milli takim konusunda düsünceleri burda önemli degil. hoca bu cekilde düsünüyorsa saygi duymak gerekir acikcasi diye düsünüyorum.

bu kaos dünden beri olmadigini az cok biliyoruz galiba. gecen sene hocayi kofmak istemisdi baskan yedigi cezalardan sonra ki bunu albayrakdan duyduk. ve ali dürüstün isminide hata kunlanarak söylediki sayin dürüst yalanlamdigina göre dogudur kesinlikle. sonra arkasindan hocanin floryadaki en büyük destekcileri yönetim tarafindan ali dürüst ve albayrakin iplerini kestiler. buda hocaya bir mesajdir ve hocada bu mesaji dogal olarak almisdir. bu noktada bence hata yapti diye biliriz belki. istenmedigi yerde gitmesi gerekirdi cünkü resmen bir mesajdi. bak kolunu kestik artik git lütfen. biz yolayamiyoruz cünkü taraftardan korkuyoruz...

hoca orda belki gitmesi gerekirdi ama direndi hakli veya haksiz olarak. sonuc : böyle ortamda af edersinde hocanin kafasi bin karisik olur ve full 100de 100 perfomans beklememiz hayalcilik olur. bu fatih terim degil her hoca icin gecerli bir durum olur galiba.

her neyse olan olmusda bu saaten sonra care nasil olacak kimse bilmiyor tam olarak. bu daha bir korkunc bir durum. getirilen hoca bir kere ülken ve yabanci sorunu oldugu futbol ülkende bence muthis yanlis tercih. takimin kalitesi az cok olsa bile eksik oyuncularimiz o´cok fazla. hem ilk11 de hemde kadro derinligi acisindan. bu seneyi ben acikcasi kendi kafamda bittirdim ama belki bir ümit ile belki ite kalka 2ci oluruz belki ama bunun icin en azindan ilk11 icin eksikleri kapatmak gerekiyor acilen devre arasinda. devre arasi transferleride ne kadar faydali ola bilir oda ayri bir tartisma noktasi maalesef. Allah yardimcimiz olsun demekten baska bir sey diyemiyorum vallahi. Sampionluk bu sene icin okadar önem vermiyorum ama sampionlar ligine gidemezsek seneye o zaman cikart pinciri bakalim.

Bazı insanlar geçmişte kalmış anlasılan.

Drogba'nın 26 yaşında ki yardıran hali bizde sanıyorlar anlasılan.

36 yaşında çökmüş adam işte yıldız oyuncu diye daha ne diretiyorsunuz?

Sneijder 28 yaşında geldi işte o büyük transferdir.

Daha verebileceği çok şey var takıma.

Ayrıca Drogba'ya gösterilen sabrı Bruma içinde bekliyorum sizlerden.

Hoşunuza gitse de gitmese de Hıncal Uluç'un (kendisini hiç sevmem) geçenlerde Drogba ile ilgili yazdıgı yazı baştan sona kadar doğrudur.

Mancini: Drogba, dou you want to be used as a squad-rotation player next season?

Drogba: No, I want to start every match in the first eleven.

Mancini: Goodluck Drogba in the USA.

abicim tamam güzel bir asist yaptın da artık yararından çok zararın dokunmaya başladı sen en iyisi ya amerikaya falan git ya da futbolu bırak artık

rezalet oynadı taraftarın tepkisine bak bide daha 19luk genç brumaya tepkilere bak.drogbabaymış pehh

kadroda kalmasi gereken 5 yabancidan biri. sene sonunda yine görüsülür kontrat. performansina bagli.

Drogba'nın olası ayrılığından sonra ileri uçta görmek istediğiniz adam kim olmalı ?

Prim konuşması yapılan bir adamdan böyle egolu hareketler görmemiz doğal,Fildişinde de böyle oynuyor..yine de kalitesi tartışılmaz,Drogba'nın bu takımda yeri her zaman var..

Geri
Üst Alt