1.demirören bize kupa verirken ki kafamiza atisina bak ,birde fener verirken nasil güldügünü bir hatirla.Bu o kadar önemli olsaydi Ft bu hareketen dolayi bile demirörenle calismamasi lazimdi.
2.Baskan futbol planlamasi neden yapsin,diyelim ki yapti,ft`nin oldugu yerde baska birisi sezon planlamasini yapabilir mi?Buna hoca müsade eder mi?
3.adam gibi kaleci almamak takimi sabote etmektir benim icin,hele taffarel bunu göremiyorsa onada yaziklar olsun.Tüm forum hatirlarsin yaz boyunca sinan bolat alinsin diye yalvardi,biz görebiliyorsak onlarin görmemesi skandaldir.
4.Baskan´in yönetimi dagitmasi terimi ilgilendiren bir olay degil.her ne kadar efsane olsa bile bir hocayi ilgilendirmez kimin yönetimin icinde oldugu,zaten bunu terim kendiside söyledi beni ilgilendiren bir olay degil diye.Ali dürüst haric diger gönderilenlerin kayip oldugunu düsünmüyorum,biz yönetimde degiliz,herkes calismak istedigi ile devam etme hakkina sahip.
5.Transfer konusunda haklisin,tabi kolay ve ucuz transferler degildi o saydigin isimler.Birde semih haric bir genc aldirmamasi,aldirdiklarinida oynatmamasi terimin en büyük hatasiydi.Terim herzaman buldugu yetisdirdigi gencler ile taninmis bir hocaydi,malesef 2. ve 3. gelislerinde o özelligine ihanet etti.Ben terimden gelecegin takimi yaratmasini bekliyordum