Galatasaray olarak tüm dünyaya "Drogba gibi bir efsaneden nasıl verim alınmaz?" dersi veriyoruz.

Etrafında bu kadar kazma varken yine iyi dayanıyor, helal olsun kendisine. Melo ve Drogba bu takımın %50'sinden fazlası.

Galatasaray olarak tüm dünyaya "Drogba gibi bir efsaneden nasıl verim alınmaz?" dersi veriyoruz.

Etrafında bu kadar kazma varken yine iyi dayanıyor, helal olsun kendisine. Melo ve Drogba bu takımın %50'sinden fazlası.

Sneijder Drogba Muslera etrafinda takim kurmak lazimdi yapamadik beceremedik. Drogba hala Drogba ama kullanamiyoruz elimizdeki lesh ler yuzunden.

Drogba ismi Galatasaray'ın önüne geçmiş buralarda, tam da tahmin ettiğim gibi.

Bizim ne Drogba ne ofsayt Burak'a ihtiyacimiz var. Drogba yaşindan dolayi emekli olmali. Gerçekten büyük oyuncu, ama artik üst düzey performans veremez. Üstelik pahali.

şöyle adam akıllı bir kanat oyuncumuz olsa arkasındada sneijer olsa o zaman gerçek drogbayı görürsünüz ama sene başından beri doğru düzgün bir kadro ile çıkamadık ya sakatlık ya cezalı ya hocalarımızın yanlıl tercihleri yada yabancı sınırlaması bu drogba fenerde olsa şu anda 15 golü vardı çünkü adamlar içeri harıl harıl orta açıyor ceza sahasındada bir hücumda en az 3-4 tane futbolcusu oluyor dada dün kuyta kazma diyenler vardı ama adam futbolu biliyor sow da öyle defansada yardım ediyorlar top tutuyorlar ve golde atıyorlar bizde bunu burak yapamıyor selçuk önüme topu atsın kaleci ile karşı karşıya kalayım bir köşeyede vururun girerse kral olurum girmezsede gol pozisyonuna girdi olur çift forvet oynuyoruz ben drogba ile daha bir pas alışverişini görmedin gören varsa söylesin

fenerde oynasa 10-15 arası atmıştı şu anda beklerin verdiği katkı sayesinde özellikle canerin ortaları,adamdan verim almamak için çabalıyoruz ama yinede birşeyler yapıyor

Gelmiyor diye sıkıntı var zaten, #ÇareDrogba değilmiş sanki.

2000'de kadro kalitemiz çok üst düzeydi, Hagi "çilek"ti başkanın tabiriyle. Ama şu anda Drogba pastanın keki, kreması, süsü herşeyi. E haliyle tek başına da olmuyor.

Drogba Drogba diye sezon başında ölenler 4-5 maçtır çok yaşlandı diyorlar , ulan bu adam 4-5 haftada mı yaşlandı . Düne kadar 40'a kadar oynar diyordunuz şimdi emekli olmalı bu sezon diyorsunuz . LAaaan ne içiyonuz , bende içceeemmm=)

Maksadım Hagi-Drogba kıyası değil. "İsmi takımın önüne geçti" muhabbetinin üzerine konuşulacak birşey olmadığını söylüyorum

Ben de Hagi ile drogba kiyasi yapmadim zaten yapanin aklindan süphe duyarim.Benim demek istedigim zamaninda Hagi'nin ismi Galatasaray'in önüne gecmisse bu bizde gösterdigi performans sayesinde olmustur ,Drogba'nin ismi Galatasaray'in önüne gecme sevebi bizdeki performansindan cok Chelsea'deki üstün gayretleri sayesinde olmustur.

2000'de kadro kalitemiz çok üst düzeydi, Hagi "çilek"ti başkanın tabiriyle. Ama şu anda Drogba pastanın keki, kreması, süsü herşeyi. E haliyle tek başına da olmuyor.

Haksızlık ediyorsun bence. Mevcut kadro 2000'den sonraki en kaliteli kadro. Sahadaki futbol kötüyse bunda hoca kadar, oynayan her oyuncu kadar Drogba'nın payıda ziyadesiyle vardır. Drogba her şeyi yapıyor, yanındakiler kazma demektir Drogba'yı Galatasaray'ın önünde tutmak. Çok değil, daha 2 sezon önce şahane top oynayan takım, şu ankinden daha kuvvetli değildi. Aynı oyuncular hala duruyor, değişen sahadaki futbol oldu. Drogba'yı sevmemek, hayran olmamak imkansız. Kimseye lafım yok ama birazda bakmak yerine görmek lazım artık. Önceleri maç seçiyor diyordum ama artık eminim ki resmen Galatasaray'ı 2. hatta 3. sınıf takım olarak görüyor. O yüzdendir ki canı top oynamak istemiyor. Canı oynamak istemeyen adama bu kadar izzet-i ikram neden, bunu anlamıyorum. En basitinden 6 ayda Kadıköy'de 2 maç oynadı Drogba. Azıcık vicdanı olsa Egemen'i, Bekir'i falan sırtına alır, Volkan'ı rezil rüsva ederdi. Arsenal'e oynadığı futbolun çeyreğini oynasaydı, onada razıydım. Oynamıyor işte, sorunda bu. O yüzden Drogba olmasa herşey daha güzel olacak saha içinde. Belki yanlıştır bu düşünce, ama Galatasaray'sa mesele ben gördüğümü söylerim.

fenerde oynasa 10-15 arası atmıştı şu anda beklerin verdiği katkı sayesinde özellikle canerin ortaları,adamdan verim almamak için çabalıyoruz ama yinede birşeyler yapıyor

Şuan ki fb'de uyuşuk Webo yerine Drogba'yı düşünemiyorum, çok korkutucu olurdu.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Geri
Üst Alt