Ben de kim böyle bir tepki verecek diye bekliyordum.Kim ne derse desin geçen seneki şampiyonlukta çok büyük payı var.Attığı attırdığı gollerle çok katkı vermişti bize.

Efsane olmak için çok daha fazlasını vermeli. Efsane olmak için attığı, atacağı gollerden çok daha önemli kıstaslar var. Bir kere takımı kendisinden önceye koymayan adam efsane falan olamaz ki başka kriterleri tartışmaya başlayalım.

Oyunda kaldığı süre içerisinde hiçbir varlık gösteremedi. Ne defansı zorlayabildi ne de daha önceki gibi hava toplarında etkili olabildi. Tam aksine gelen bütün topları ezdi. Belli ki aklı Chelsea maçında çünkü lig maçlarına çok önem vermiyor gibi bir görüntüsü var. Keşke yerine Hajrovic kadroya alınsaydı.

Oyundan çıkarken yaptığı hareket kendisine hiç yakışmadı. Kötü oyununun karşılığının ne olmasını bekliyordun ki, burası Çin'de oynadığın takım gibi ne olursa olsun 90 dakika bu kötü futboluna rağmen sana tahammül edebilecek bir yer değil.

Seneye umarım Drogba ile devam etmeyiz yolumuza. Yoksa bu işin sonu gerçekten iyi gözükmüyor.

Yok arkadas goturmeyeceksin Londra ya gorecek artisligi.

Top mu oynamis da cikarken kafa salliyor el uzatmiyor.

Ulan hem yabanci kontenjanini dolduruyosun hem hic bi ise yaramiyosun macda. Pas vermez sut atamaz prea hic yapmaz.

Defansdan biri sisirecek de beyfendi indirecek. Tek ise yaradigi bu.

Sakatlanmadigi surece kesemez bu adami Mancini.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biraz ağır olun arkadaş.Bize katkı vermedi ne demek ? Marka değerimizi çok ama çok artırdı.Bu belki de yaptığı en büyük katkıdır.

Ayrıca 1 şampiyonluk ve Şampiyonlar liginde gruptan çıkarma katkı sayılmıyor herhalde.Saçma sapan tespitler yapmada üstünüze yok.

Bugün yaptığı büyük bir yanlış.Drogba karakteri ve başarısında bir oyuncuya bu hareket hiç yakışmadı ve çok üzüldüm.Terbiyesizlik ve saygısızlık.Ama buradan da adamın kariyerine falan filan.Neyse.

Sözleşme uzatmayacağız zaten.Sene sonu önemli katkıları için teşekkür edilir.Yerine adam akıllı forvet transferini yaparız.

Bir de deplasmanlara götürülmezse sevinirim...

Drogba´nın oyunu tekniğe değil fiziğe dayalı olduğu için bu yaştan sonra çok büyük işler beklemek doğru olmaz.Tecrubesiyle katkı yapacaktır tabi.

drogbada olsan kötüysen çıkacaksın oyundan ne bu tavırlar anlamadım. iyi oynadında tugayın mancininin sana garezimi vardı.

bu sene çok kötüsün kabul etmeliyiz verdiğin katkılarıda (bundan önceki sene) inkar edemeyiz.

Tez zamanda tekme vurulsun bu ne tavırlar sen ne yaptın da bu tavırları yapmayı hakkettin sadece arenada 20 dk mücadele etmekle Galatasarayda efsane mefsane olunmaz aldığın o paranın yarısını haketmiyorsun ben Mancinin yerinde olsam direk kadro dışı bırakırım böyle lakayıtlık olmaz

Efsane olmak için çok daha fazlasını vermeli. Efsane olmak için attığı, atacağı gollerden çok daha önemli kıstaslar var. Bir kere takımı kendisinden önceye koymayan adam efsane falan olamaz ki başka kriterleri tartışmaya başlayalım.

Ya tamam Berkan kardeş zaten tepem atmış durumda istersen tartışmayı uzatarak beni de daha fazla germe.Benim için efsanedir senin için değildir nokta.

drogba efsanedirde ama motor bi yere kadar.

mercedes eski modeleride efsane veya ferrari olsun o yüzden

alip yaristami kulanacan.

chelsea maci onun icin son bir final ondan sonra bizde forvet antrenörümü olur

amerikayami gider sene sonu son olmali.

onun yerine dinamik genc bi forvet alinmali.

birde stoper takbiki sart.

aslinda bugün takimda saglam stoper olsa drogbada konusulmazdi.

en büyük eksigimiz bu maalesef !

Trip yapan adam direk soyunma odasına girer. Drogba'da öyle bir hava sezinlemedim ben. Elbette kötü oynadığı için demoralize geldi kenara tabi. Tugay Kerimoğlu'nu görmemiş de olabilir, bir art niyet yok. O karakterde, tiyniyette bir insan değil Drogba.

Adı Drogba olmasa 18'e giremez şu formuyla.

Beşiktaş maçında oynamasın.Chelsea maçında oynasın.

Geçen yılın ilk yarısında, rakip yokluğunda kör-topal SSL ve UCL de yola devam edilirken ''Bu takım çok kötü yıkılacak'' diyordum, her maç bir öncekinden daha kötü futbol izlemekten gına gelmişti. Kaderi değiştiren baş aktör Drogba oldu, ilerde top tuttu-asist yaptı-gol attı-hava kattı...Sağladığı katkıyı inkar noktasına getirenler haksızlık ediyor...

Sezon başı kampıyla birlikte daha da iyisini bekleyenleri yanılttı bu yıl, maalesef...Ligimizde oynanan bol temaslı futbolun yanısıra, bu kadar ''Pas ve organizasyon kabızı'' bir takımda oynamanın yılgınlığını da gözlemliyorum mimiklerinde...Ama galiba esas faktör ABD ye gitme olayı olsa gerek...Bu minvaldeki haberler ve yorumlar yalanlanmadı, aksine teyit eder mahiyette açıklamalar oldu, yönetimden ve kendisinden...

Sözleşmesinin uzatılmasına hiç taraftar değildim de bu sezon bu kadar erkenden mücadeleden kopmuş bir görüntü vermesi, kafamdaki profesyonellik imajını zedeledi doğrusu...

Rakibimizin zımba gibi dört forvet oyuncusu vardı, ilk üçü sakatlandı diye el ovuşturduk açıkçası; 2-3 hafta sonra hepsi sahaya döner...Şu forumda kendi takımımız için gönül rahatlığıyla favori bir forvet ikilisi sayabilecek var mı, bir kaç romantik dışında?...

Geri
Üst Alt