#11 Hasan Şaş

Cevap: #11 Hasan Şaş

Hasan'ın ciddi bir rejime ihtiyacı var kendine hiç iyi bakmamış ne yazık ki,Adanalı olduğu için acılıları götürdüğü için ona kızmıyorum çünkü çok lezzetli :D

Hasan iyi futbolcudur ama adam kaç zamandır doğru düzgün maç yapmadı oynayamıyor koşamıyor

E çünkü şu an kötü oynaması kendi suçu değil.Bu kadar süre oynamamış adamı kurtarıcı diye oyuna sürersen ıslıklarlar.Klio almış onları versin.Biraz da form tutsun Hasan bu takıma gerek hırsıyla gerek oyunuyla büyük katkıda bulunabilecek biri.Ligin başını hatırlayın.Süper kupa maçını falan.

Hasan Şaş'ın Formulü; 1-Acılı Adana bırakılacak,

2-Ciddi biçimde diyet uygulayacak

3-Gelecek sezona kendisini hazırlayacak yada emekleri için teşekkür edilecek!

Hasan'ı öyle kilo almışken görünce aklıma Recep İvediğin bi sahnesi geldi.

Göbeğinin bağı patlamış ayağına ip bağlasalar çocuklara balon diye yuttururlar.
:D :D

Beylerbeyi maçında eski Hasan'dan esintiler vardı. :)

Galatasaray'a en yararlı olduğu sezonlar 2001-2002 ve 2005-2006'ydı.

Hasan göbegi gittirdikten sonra, gereken cevabi sahada verir.

1 ) Biz kimseye haksız yere ceza vermiyoruz,

2 ) Forumu B.K'ciler yok bilmemneciler diye ikiye ayırmayın,

3 ) Kimsenin ispiyonladığı filan yok,burası ilkokul değil.

Haksız bir ceza verilmez hakettiğini alır herkes kesinlikle ama ne olacak sizin bu hareketlerinizin sonu ne demek? hareketlerimizde ne varmış?sevmek zorundamıyız Korkmaz'ı?

Benim ayırdığım falan yok fikren zaten ayrıyız siyah ile beyaz gibi.

ispiyonlama derken misal yazılan birşeye vay efendim sen nasıl öyle dersin diye tepki verilince algılanması gerekenin 10 katı şiddetle algılanabiliyor söyledikleriniz pire bir anda deve olabiliyor...

Haksız bir ceza verilmez hakettiğini alır herkes kesinlikle ama ne olacak sizin bu hareketlerinizin sonu ne demek? hareketlerimizde ne varmış?sevmek zorundamıyız Korkmaz'ı?

Benim ayırdığım falan yok fikren zaten ayrıyız siyah ile beyaz gibi.

ispiyonlama derken misal yazılan birşeye vay efendim sen nasıl öyle dersin diye tepki verilince algılanması gerekenin 10 katı şiddetle algılanabiliyor söyledikleriniz pire bir anda deve olabiliyor...

Eğer imalı bir şekilde B.K yazıp yanına :D şöyle bir gülücük kondurmanın başka bir açıklaması varsa bekliyorum.

Ayrıca ispiyon filan değil ne yazdığın zaten ayan beyan ortada.

Geri
Üst Alt