- 3 Temmuz 2012
- 134.437
- 81.165
- 5.198
terimin yanından gıderken laf edıyordunuz
ne oldu
ne oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda’yı nasıl 10 numara düşünüyorsun yaHasan Şaş gelmiş geçmiş en iyi yerli kanattır ya benim gözümde. Arda Turan'ı 10 numara gibi düşünüyorum. Ama Hasan gerçekten kanat nedir sorusunun sözlük karşılığıdır.
Hasan Şaş, hem Barış gibi dayanıklılık abidesiydi, hem de Yunus gibi dar alanda çalımcıydı.
Arda’yı nasıl 10 numara düşünüyorsun ya
Arda’nın dribbling ve çalım yeteneği Hasan’dan iyidirArda bence A. Madrid’de oyun kurucu kanat rolüyle ve özellikle serbest oynadığı, sahayı daha çok gezdiği dönemde prime dönemini yaşadı. Bence Yunus’un da ihtiyacı olan böyle bir serbestlik. Böyle olduğu maçlarda çılgın atıyor.
Hasan Şaş ise bence Barış gibiydi. Bir çizgiyi komple kendisine emanet edip arkana yaslanacaksın
Arda’nın dribbling ve çalım yeteneği Hasan’dan iyidir
Hasan daha iyi bitirici ve çabuktu
Asist kaliteleri de kapışır
Hasan’ı daha çok severim ama Arda net hem daha iyi futbolcu hem de daha iyi kanattı
Güzel bir anı; 11:41
Abi tüylerim diken diken oldu ya. Şaka yapmıyorum gözüm doldu.
Kendinin gözü de dolmuş. Efsane boşuna olunmuyor, kimi de kestane oluyor işte.
yaşımızın yettiği şeyleri değerlendirmek veya konuşmak neden ukalalık oluyor ki?Benim yaşım burada Hasan’ın futbolculuğunu değerlendirmeye ya da onu Arda gibi biriyle kıyaslamaya yetiyor olsa da, bunu yapacak kadar ukala değilim.