#11 Hasan Şaş

Bu adamın heykeli kurulsun her sene ziyarete giderim anlından öpmek için

Ekibimize kazandırılması gereken büyük karakter
Böyle adamların eksikliğini çok yaşıyoruz

derhal okanın yanına gelmeli

leminaya ayar vermeli

Bana kalsa kulüpte ömürlük sözleşmesi olmalı

Teknik ekipte de değil daha üst düzey bir rol

Hasan Şaş'ı burada söylediklerinden dolayı yerden yere vuracaklar gelir birazdan veya görmezden gelirler

Veya yazarlar "kaç para aldın"cılar. Neyse çoğu engelli bende o yüzden görmüyorum zaten.

Velhasıl forumda "taraftar" olmayı bırakıp işi gücü sadece bu takıma hizmet edenleri her daim küçümsemek üzerine kendine iş edinmiş futbol alimleri mevcut.

Ömrünün yarısından fazlasını florya tesislerinde geçirmiş Okan hocaya kalkıp Galatasaraylılığı öğretecek cüreti kendinde bulan çok fazla nitekim.

Hasan şaşın avrupada taraftarın anlamsız baskısı konusunda söylediklerine katılıyorum.Bizim sıkıntımız oyun.Sanki ligde muhteşem oynuyoruzda avrupa avrupa diye anlamsız bir baskı oluştu.Tepkiyi bile doğru veremiyoruz.

Ama şurası kesin okan buruk ve takımı tepkiyi hakediyor.Özellikle okan buruk.Israrla ve inatla aynı hataları yapıyor.
Bence hasan şaş bunlardanda bahsetmeli.Belki okan hocanın kulağına gider faydası olur.
Bu yüzden yönlerdirme anlamında yorumcularada büyük işi düşüyor.Ama bizim özellikle youtubedaki yorumcular hiç iyi değil bu konuda.Çoğuda polyana modunda takılıyor.

Hasan şaşın avrupada taraftarın anlamsız baskısı konusunda söylediklerine katılıyorum.Bizim sıkıntımız oyun.Sanki ligde muhteşem oynuyoruzda avrupa avrupa diye anlamsız bir baskı oluştu.Tepkiyi bile doğru veremiyoruz.

Ama şurası kesin okan buruk ve takımı tepkiyi hakediyor.Özellikle okan buruk.Israrla ve inatla aynı hataları yapıyor.
Bence hasan şaş bunlardanda bahsetmeli.Belki okan hocanın kulağına gider faydası olur.
Bu yüzden yönlerdirme anlamında yorumcularada büyük işi düşüyor.Ama bizim özellikle youtubedaki yorumcular hiç iyi değil bu konuda.Çoğuda polyana modunda takılıyor.
Elestirmek normaldir ama bizi rezil ettin defol git demek ayıptır, haksizliktir, nankorluktur ve bana gore akilsizliktir.

Okan hocanın başarılı olmasından çok mutlu oluyor. Gerçekten de adam gibi adam.

Geri
Üst Alt