#11 Lukas Podolski

2 haftadır sağ kanatta bi bk yapamıyor ve hala da sağa kanatta oynatmakta ısrarcı. Transfer yapamadınız bari elinizdeki oyuncuları adam gibi kullanın.

Takım oyunu diye birşey yok ki. Kimse nerede oynadığını bilmiyor. Sistem yok bir halt yok. Adam ne yapsın?
Var biraz yani. Emre çolak özelikle girdiğinde beli oluyor az çok. Umut-poldi ama ne yaptıklarını pek anlayamadım systemsel olarak. Kendileride bilmiyordur gerçigi

Var biraz yani. Emre çolak özelikle girdiğinde beli oluyor az çok. Umut-poldi ama ne yaptıklarını pek anlayamadım systemsel olarak. Kendileride bilmiyordur gerçigi

İleri uçta bitiriciliği süper adamı Hamza sağ açık oynatıyor. Santrafor veya sol forvet olarak gayet iş yapar. Gerçek yerine geçer de izleriz inşallah.

Maçta adını 2 kere falan duydum, geçen hafta biraz kıpırdamıştı bu hafta yine pert. Tabi oynadığı pozisyonla da alakası var.

Kondisyonu çok eksik birde oynanan futbolda pek varlık gösteremez Umut yerine Yasin oynarsa biraz kıpırdar. Sağlam sırtı dönük forvet gelmediği sürece çok tartışırız Poldiyi.

bu adam solda oynadıysa sneijder nerde oynadı umut sagdaydı ?

Vallah Umuta falan kiziyoruzda ama su an umutdan bile kötü bu. Umutu filan sevdimden filan deyil, hic sevmem kazma Umutu.
Ama bence 1-2 seneden beri Podolski inisde. Interde bile kadroya giremiyordu.
Gereksiz bir transfer, ama böyle yönetim oldukca bu transfere bile rahzi olduk.

arenada daha etkili olur baskı kurduktan sonra ama hakkaten hangi mevki tam oynucak belli değil

Kötü falan eyvallah da ama bu adami sag kanata koymak da manyakca bir fantazi. Ben bu adami bildim bileli hic bir takimda sag tarafta oynamadi.

Sol taraf ve forvet disinda baska bir yerde yapamaz.

Bu adam bu macta nerde oynadı cozemedık dıger macta dıkkatlıce ızlıcegım

Sag tarafta harcanıyor poldi yapı itibariyle hiç uygun değil orda oynamaya bir kişi eksik gibiydik bugün.

adamın nerede oynadığı belli değil. maç boyunca her yerde dolandı. şu adamı koyacan sola forvet arkası da sneijder. ondan sonra oturacan arkana sneijder ile anlaşmalarını izleyecen

Bi ara stoperde geziyordu. Takıma alışamadıgı çok belli. Sabit bir kadro oturdugu zaman daha verimli olacaktır

İyi adam her şekilde.Hamza sağolsun adamı orta sahadan top aldırıyor.Zamanla çok daha iyi olacaktır.15 golden az atmaz.

Osmanli macinda sagda oynadi kotuydu,60'tan sonra sol cizgiye gecti muthis oynadi.

Konya macinda yine sagda oynadi.

Bu adam sol cizgi veya 2. Forvet oynar zorlamaya gerek yok.

Sneijder 442 nin solunda Podolski sağında oynadı bir ara. Burak ve diğer herif de ileride oynadılar.
Podolski ile malum adam yer değiştirdiler ara sıra.

Geri
Üst Alt