#11 Lukas Podolski

Terör destekçisi almanya, Polodskiye kara propaganda başlatmış. Alman medyasında yerden yere vuruyorlar çocuğu, daha fazla destek olunmalı poldiye.

ah ulan nerde hitlerin almanyası nerde şimdiki amerikan yalakası siyasetçiler

Milli takım işi biter. Olsun be koçum 80 milyonluk Almanya'yı kaybedersin ama 70 milyon Türk senin arkanda be kardeşim.

Yavşaklar insan olmadıkları için böyle eleştirirler ancak. Bugün Facebook da haber yapan bir Alman televziyon sayfasının altında alayına ağızlarının payını verdim. Yorumlarım (küfür içermemesine Rağmen) hoşlarına gitmediği için sildi pezevenkler.

Yedirmeyiz lan Lukası sizlere. Sırf bu yüzden Milli takıma çağırmazlar ise de alayı belasını bulur köpeklerin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
pkk hamisi almanya'dan da bu beklenirdi zaten

Sen takma kafaya poldi adamın dibisin

Sosyal medyadan takima destek vermeyi kesip sahada verse destegi olacak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam ne zaman kendıne gelecek la?

#Gazver

Vericem ben sana gazı.

lesh oglu lesh kusura bakmayin ,

cay'la reklam yapip , simitle kahvalti yapip , taraftarin gonlunde taht kurup sahada yurumekle olmaz ..

kendine gel efendii .. arsenal'dan kovuldugun kadar varmis dedirtme

Gelmeden önce dünya yildizi ovvvv, Podolski bu ne diyorsun sen diyenler nerde? 100 kez dedik bos transfer olur.

He yanlis mevki oynuyor o dogru ama ciddi derece vasat durumda. Lig icin yeterli diyordum vasat olsada ama o seviyede bile degil. Acilen form tutmali.

ne lan bu adamin hali? hadi yerini yadirgiyor diyoruz da hic mi gayret olmaz ? böyle devam ederse malesef bos bir transfer olacak

lesh oglu lesh kusura bakmayin ,

cay'la reklam yapip , simitle kahvalti yapip , taraftarin gonlunde taht kurup sahada yurumekle olmaz ..

kendine gel efendii .. arsenal'dan kovuldugun kadar varmis dedirtme
Bu adam bize gelmeden öncede bu şekilde davranan birisiydi malum adam Türk mahallesinde büyümüş.Performansa gelirsek takım olarak berbat durumdayız.Bu kadar sert eleştirileri için erken olduğunu düşünüyorum.Takımda yıllardır sahanın içinde en güzel yerden maç izleyen adamlar var.Daha adam oynamaya başlayalı kaç maç oldu.

Geri
Üst Alt