#11 Lukas Podolski

Podolski hiçbir zaman sağda oynamadı.Bana göre sol açık için de temposu yeterli değil.Bence en iyi oynayacağı yer forvet.

O degil de transfer nöbetinde rütbesinin arkasina saklanip hayatinda yabanci ligleri izlemeyen üyeler nerde, utaniyorlar mi? Bize o günler saydirmasini biliyorlardi.. Ligi gectim, CL'de umarim adim atabilir. Her an gol atabilir bir oyuncu ama oyunun icine ediyor adeta. Yani gol atmasada olur.

Adam kötü ama ön tarafa doğru dürüst top taşıdığımız yok. Ataklarımız 5 saniyede olup bitiyor, biraz futbol oynasak belki etkisini hissettirebilir. Kötü olduğunu tekrar belirteyim kimse saldırmadan.

Podolski kardeş elinde tivit başka birşey yaptığın yok

Adam twitter durum paylaşmak için yıllık 3 m alıyor , helal olsun Dursun

ftnin ilk senesindeki takimda poldi kral olurdu jose de öyle ama hamzanin takiminda ikisine de yer yok malesef
takim oyunu diye bir sey yok sahada rastgele top oynuyor bizimkiler
iki tane sistem adami aliyorsun ama elinde bir sistem yok adam akilli bir taktigimizin bile oldugunu sanmiyorum

Tüm takim kötü oynuyor sadece o degil.

Edit: gol atti mübarek

Son düzenleme:
O kadar çok kötü oynayan var ki Podolski'ye sıra gelmiyor. Rezil İnter'de oynayamayan adamı dünya yıldızı diye getirdiler.

Sneijder'de oynamadı demeyin onun hocayla problemi vardı ve zaten sadece 5 ay oynamamıştı. Poldi tam 2 senedir oynamıyor.

O degil de transfer nöbetinde rütbesinin arkasina saklanip hayatinda yabanci ligleri izlemeyen üyeler nerde, utaniyorlar mi? Bize o günler saydirmasini biliyorlardi.. Ligi gectim, CL'de umarim adim atabilir. Her an gol atabilir bir oyuncu ama oyunun icine ediyor adeta. Yani gol atmasada olur.
Tam yazdigim gibi oldu. Her an gol atar, ama oyuna katkisi sifir hemen hemen.

Podolski'nin özelliği bu hazırlayan oyuncu değil skor oyuncusu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha bunun grosskreutzi var onuda gorecez

Burakla birlikte çift forvette denenmeli. Kanat futbolundan vazgeçmeliyiz.

Kesinlikle çift ve yardımcı forvet olarak denenmeli. Yoksa o da seneye gönderilecekler listesinde yer alır. Çünkü mental olarak futbola uzak kaldı diyebiliriz. Fizik olarak da tam hazır değil, belki de fazla yüklemeden dolayı takım olarak biraz bu konuda sıkıntı yaşıyor olabiliriz. Zaten ülke olarak sezon öncesi antrenman programları tek kelime ile rezalet. Hiçbir takım hazır olamıyor ne hikmetse. Her neyse Poldi'yi çift forvet oynatarak tekrar gol ve asist yapmasını sağlar ve eskisi kadar olmasa da kilit bir oyuncuya sahip olabiliriz. Tabii bu takım içindeki 7-8 mevki ve oyuncu sorunlarından çözülmesi gereken problemlerden sadece biri.

Son düzenleme:
Hazir sistemi olmayan takimlari tasiyamaz kesinlikle. Siradan bir oyuncu profiline sahip bu takimda.

Yeni Santraforumuz olmalı Podolski adam hızını ve süratini kaybetti kanatta oynamasını zorlaştırıyor bu durum,ama hala top tekniği,duvar olabilme özelliği ve zımba gibi şutlarıyla iyi bir forvet oyuncusu Sneijderin solundan ziyade önünde oynarsa çok daha faydalı olur,Burak kazması ebediyete kadar forma görmesede olur.

Tek başına forvet oynayacak kapasite yok fazla umutlanmayalım lütfen.

aydın yılmaz gibi sahada kayboluyor tek fark bunda gol becerisi var

Geri
Üst Alt