#11 Lukas Podolski

Hep dedim bu adamın oynayabileceği tek yer forvet. Kanat için yeterli fizik kondisyona sahip değil 2 senedir. Ki her zaman forvette daha başarılı oldu kendisi.

Burak'ın yokluğunda orada değerlendirmek lazım. Ama bu durumda kanatlar çok kritik.

Uzun lafın kısası;

--Sinan Gümüş----------------Sneijder------------------------Yasin----------

--------------------------------Podolski-----------------------------------------

en uygun hat olacaktır bizim için.

Hangi mevkiye koyarsan koy önlibero-ortasaha taraflarında takılıyor bu herif. Mevkisinden çok bağımsız. :(

Başımıza bela oldu bunun yüzünden Yasin oynayamıyor
Senelik 3m cukka

yildizci kekolar sussun diye alinan adama bak

ulan GS taraftari

Nani alinsin dedik Hamza Podolski ile ilgilenmiyoruz dedi yalanci Hamza resmen aldi takimimiza.

Bu adam 4-3-3'ün sol forvetinde oynar ve bunum için hayvani bir orta saha gerekiyor sneijder-selçuk-Rodriguez üçlüsü defansif anlamda zayıf kalıyor, Podolski kanat oynayamaz çünkü top taşıyabilen bir oyuncu değil.
Bizim planlamamız baştan yanlış, birbirini tamamlayamayan oyuncularla dolu maalesef

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yilliginin cuzi de olsa bir kismini sponsora(cay) odetecek bir baskan bile yok bedavadan reklam yaptirdik helal vallahi.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya benim kafama birsey takildi. Dün UEFA araciligi ile Podolskiye sorular sorma imkani vardi taraftarlarin. Bu adama biri sordu takimda en iyi arkadasin kim diye.

Poldi de hic bir futbolcunun ismini vermedi. Ascinin fotografcinin bir de baska bir personelin ismini verdi, sanirim malzemecinin di.

Ya benim kafama birsey takildi. Dün UEFA araciligi ile Podolskiye sorular sorma imkani vardi taraftarlarin. Bu adama biri sordu takimda en iyi arkadasin kim diye.

Poldi de hic bir futbolcunun ismini vermedi. Ascinin fotografcinin bir de baska bir personelin ismini verdi, sanirim malzemecinin di.

Ts çetesine giremediyse normal değil mi ?

tek forvet adam olur insch

Ayrica o bahsettigim soru cevap seyinde dün biri favori pozisyonunu sordugunda FORVET demis.

bugün biraz daha iyi poldi !!! ama hala gerçek poldi değil !! gerçek poldi bu ligi öttürür !! ama tabi umut gibi futbol cahili biriyle oynuyor adam bildiğin tuğla beton duvar bunu da hesaba katmak lazım !!! önde elmanderin iyi zamanı olsa poldi her maç en az 1 gol atar !! forvet almayan dallamalara selam gönderiyorum !!!

Geri
Üst Alt