#11 Lukas Podolski

Adamı birde sağ kanatta oynatıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dumboyu oynatacagina bu herifi forvete koy harzo evladi
ordada olmuyosa shutla yapacak bisey yok

yasin 1 tane olumlu iş yapmadı. aldığı bütün topları kaybetti. podolski en azından defansif anlamda daha iyiydi. hamza gitti bu adamı çıkarttı. doğal olarak adam da delirdi

ha bir de maç boyu bir bok yapmayan umut var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transfer edildiğinde tek beklentim şutlarıydı, bir sneijder bir bu bombalarız diyordum, onu da beceremiyor. Sahanın en kötüleri arasında ilk sıralarda.

çalım atmasını vs beklemiyordum zaten ama beklediğimden de leş

Bu transfer edildiğinde tek beklentim şutlarıydı, bir sneijder bir bu bombalarız diyordum, onu da beceremiyor. Sahanın en kötüleri arasında ilk sıralarda.

benim kafamdaki hayal de buydu !! yönetim bir elmander alır o savunmayı oyalar yada hava toplarını indirir şino ve poldi de füzeleri çakar diyordum !! ama maalesef gerizekalı yönetim bunu yapamadı forvete giden tüm toplar duvara çarpmış gibi geri dönüyor !! şino ve poldi ikisi de gerçekten kötü !! ama bunda asıl suç yönetimin şinonun sözleşmesini uzatmayarak konsantrasyonunu isteğini yok etti forvet almayarak şino ve poldinin etki alanını sınırladı !!! meloyu göndererek ve yerine adam almayarak orta sahadaki direnci yok etti !! gross transferini eline yüzüne bulaştırarak denayeri mecburen sağbekte kullanmamızı sağladı ve semih yeteneksizine mahkum olduk !!! dengetörde yönetime yağ çekmek için herşeyi içimizden çıkartırız dedi işte dün neyin çıktığını hep beraber gördük !!!

Son düzenleme:
Forvette oynaması lazım Umut'un yerine ama Hamzatör evlatlarından vazgeçmez

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsacım kötü oynamasının nedenleri var bir kere Taktik yok adam bir solda bir sağda 5dk da bir formasyon değişiyor adapte olamaz hiç bir futbolcu Sneijder bile çok kötü gözüküyor.. onun dışında forvet yok topu indiricek güçlü önlibero yok pas dağıtıcak kanat yok yardımlaşıcağı..yani sonuç olarak çok yalnız kalıyo ama kalitesini göstericektir

silüet gibi sahada dolandı durdu hatta 2.yarı oyunda mı diye arkadaşlara sordum.
evet yerinde oynamıyor belki ama bu kadarda olmamalı...

Ya bu adama niye sallıyorsunuz ki ? Adam 30 yaşına kadar kariyerinde sağda oynamamış ama başımızdaki kendini hoca zanneden zat tarafından her maç ısrarla sağda oynatılıyor !!

Hadi onu geçtim saha içinde devamlı pozisyonu değişiyor adamın, keza Sneijder'in de öyle.. Bu yüzden Sneijder de form tutamadı hala, aslında kimse formda değil herkes kötü takımda.. Bu kendini hoca zanneden zat varken de kimse form tutamaz bu takımda o kadar iddialı söylüyorum...

silüet gibi sahada dolandı durdu hatta 2.yarı oyunda mı diye arkadaşlara sordum.
evet yerinde oynamıyor belki ama bu kadarda olmamalı...

Sahadaki tüm topçular nerdeyse silüet gibi ruh misali dolanıyor.Hamza hoca gitmedikçe istersen ronaldoyu messiyi koy adamları rezil eder.Dengetor gitmedikçe kimseden adam gibi performans beklemeye gerek yok.

İsacım kötü oynamasının nedenleri var bir kere Taktik yok adam bir solda bir sağda 5dk da bir formasyon değişiyor adapte olamaz hiç bir futbolcu Sneijder bile çok kötü gözüküyor.. onun dışında forvet yok topu indiricek güçlü önlibero yok pas dağıtıcak kanat yok yardımlaşıcağı..yani sonuç olarak çok yalnız kalıyo ama kalitesini göstericektir
Reis bir tek merak ettiğim podolski ne yapabilir bir maçta? Beklentin nedir mesela senin.

benim kafamdaki hayal de buydu !! yönetim bir elmander alır o savunmayı oyalar yada hava toplarını indirir şino ve poldi de füzeleri çakar diyordum !! ama maalesef gerizekalı yönetim bunu yapamadı forvete giden tüm toplar duvara çarpmış gibi geri dönüyor !! şino ve poldi ikisi de gerçekten kötü !! ama bunda asıl suç yönetimin şinonun sözleşmesini uzatmayarak konsantrasyonunu isteğini yok etti forvet almayarak şino ve poldinin etki alanını sınırladı !!! meloyu göndererek ve yerine adam almayarak orta sahadaki direnci yok etti !! gross transferini eline yüzüne bulaştırarak denayeri mecburen sağbekte kullanmamızı sağladı ve semih yeteneksizine mahkum olduk !!! dengetörde yönetime yağ çekmek için herşeyi içimizden çıkartırız dedi işte dün neyin çıktığını hep beraber gördük !!!
Evet çıbanın başı yönetim sonra tanman vardı defoldu gitti sonra hamza sonra futbolcular diye gidiyor.

Koskoca Alman devini bile yedin bitirdin helal olsun sana hazno

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reis bir tek merak ettiğim podolski ne yapabilir bir maçta? Beklentin nedir mesela senin.
Podolski soldan yardırıp adam geçebilir ve nokta paslar atar çok iyi paslaşır iyi şut çeker heryerden golü var tam bir sol açık oyuncusudur ve şu an hiç yansıtmıyo gerçek oyununu

Ben Podolski'nin dikine oynayan ve futbolu bilen bir orta saha ile forvet arkasında serbest oynayacağı her maçta skor yapacağına inanıyorum. Bu Selçuk ile olmaz. Bilal ve Jose ile olur ama arkalarına bir DMC şart.

--------Poldi---------Sinan----
--------------SN10-----------
----José-----Chedjou--Birlo---
--Carole--HKB--Den--Sabri-
-----------Muslera---------

En saglam ilk 11 bu olur.

Kimse kimseyi kandırmasın. Podolski tam bjklik,trabzonsporluk oyuncudur.
Çok iyi takımın vardır. maliyeti az podolskiyi alırsın doğru bir sistem içerisinde fayda sağlarsın.
Ama adam leş bir kadroya yıldız olarak geldi. Kimin yıldızı, dursunun yıldızı. Adam bizi kendi gibi gerizekalı sanıyor. Podolskiyi aldık daha ne istiyorsunuz diyor çapsız.

Ama buları geçtim. Şu maçların sonlarında bu adamın çıkması hamzanın çapsızlığı. Umut gibi kazma duruken adam Podolskiyi çıkarıyor yahu. Hadi kanatta verimi düşüyor.Dar alanda etkili değil falan. Yahu bu adam ileride Umuttan iyi. Kafa toplarına daha iyi çıkıyor. Zamanlaması çok iyi.Top saklaması daha iyi. Şut tekniği önemli. Ve buna rağmen başımızdaki iş bilmez ısrarla bu adamı çıkarıyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt