Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.610
- 4.494
- 1.328
Adamı birde sağ kanatta oynatıyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim kafamdaki hayal de buydu !! yönetim bir elmander alır o savunmayı oyalar yada hava toplarını indirir şino ve poldi de füzeleri çakar diyordum !! ama maalesef gerizekalı yönetim bunu yapamadı forvete giden tüm toplar duvara çarpmış gibi geri dönüyor !! şino ve poldi ikisi de gerçekten kötü !! ama bunda asıl suç yönetimin şinonun sözleşmesini uzatmayarak konsantrasyonunu isteğini yok etti forvet almayarak şino ve poldinin etki alanını sınırladı !!! meloyu göndererek ve yerine adam almayarak orta sahadaki direnci yok etti !! gross transferini eline yüzüne bulaştırarak denayeri mecburen sağbekte kullanmamızı sağladı ve semih yeteneksizine mahkum olduk !!! dengetörde yönetime yağ çekmek için herşeyi içimizden çıkartırız dedi işte dün neyin çıktığını hep beraber gördük !!!Bu transfer edildiğinde tek beklentim şutlarıydı, bir sneijder bir bu bombalarız diyordum, onu da beceremiyor. Sahanın en kötüleri arasında ilk sıralarda.
çalım atmasını vs beklemiyordum zaten ama beklediğimden de leş
İsacım kötü oynamasının nedenleri var bir kere Taktik yok adam bir solda bir sağda 5dk da bir formasyon değişiyor adapte olamaz hiç bir futbolcu Sneijder bile çok kötü gözüküyor.. onun dışında forvet yok topu indiricek güçlü önlibero yok pas dağıtıcak kanat yok yardımlaşıcağı..yani sonuç olarak çok yalnız kalıyo ama kalitesini göstericektirBu transfer edildiğinde tek beklentim şutlarıydı, bir sneijder bir bu bombalarız diyordum, onu da beceremiyor. Sahanın en kötüleri arasında ilk sıralarda.
çalım atmasını vs beklemiyordum zaten ama beklediğimden de leş
silüet gibi sahada dolandı durdu hatta 2.yarı oyunda mı diye arkadaşlara sordum.
evet yerinde oynamıyor belki ama bu kadarda olmamalı...
Reis bir tek merak ettiğim podolski ne yapabilir bir maçta? Beklentin nedir mesela senin.İsacım kötü oynamasının nedenleri var bir kere Taktik yok adam bir solda bir sağda 5dk da bir formasyon değişiyor adapte olamaz hiç bir futbolcu Sneijder bile çok kötü gözüküyor.. onun dışında forvet yok topu indiricek güçlü önlibero yok pas dağıtıcak kanat yok yardımlaşıcağı..yani sonuç olarak çok yalnız kalıyo ama kalitesini göstericektir
Evet çıbanın başı yönetim sonra tanman vardı defoldu gitti sonra hamza sonra futbolcular diye gidiyor.benim kafamdaki hayal de buydu !! yönetim bir elmander alır o savunmayı oyalar yada hava toplarını indirir şino ve poldi de füzeleri çakar diyordum !! ama maalesef gerizekalı yönetim bunu yapamadı forvete giden tüm toplar duvara çarpmış gibi geri dönüyor !! şino ve poldi ikisi de gerçekten kötü !! ama bunda asıl suç yönetimin şinonun sözleşmesini uzatmayarak konsantrasyonunu isteğini yok etti forvet almayarak şino ve poldinin etki alanını sınırladı !!! meloyu göndererek ve yerine adam almayarak orta sahadaki direnci yok etti !! gross transferini eline yüzüne bulaştırarak denayeri mecburen sağbekte kullanmamızı sağladı ve semih yeteneksizine mahkum olduk !!! dengetörde yönetime yağ çekmek için herşeyi içimizden çıkartırız dedi işte dün neyin çıktığını hep beraber gördük !!!
Podolski soldan yardırıp adam geçebilir ve nokta paslar atar çok iyi paslaşır iyi şut çeker heryerden golü var tam bir sol açık oyuncusudur ve şu an hiç yansıtmıyo gerçek oyununuReis bir tek merak ettiğim podolski ne yapabilir bir maçta? Beklentin nedir mesela senin.