#11 Lukas Podolski

Bu adam bu les takımın en iyisi şu anda. Taraftarı anlamakta güç.

Gomez bu takimda Podolski den fazla gol atamazdi.

:asd:

1320928287_original.jpg

İlk sezonunda fena değil de şöyle 10-15m avro civarında 1 teklif gelirse hemen satılması lazım.

O parayla 23 yaşında olan Rachid Ghezzal, veyahut başka bir kaliteli kanat oyuncusu almamız lazım imho

İstatislik kasıyor reyis oyunla alakası yok sahada olsun yinede abimizdir

aynı kewell gibi okey oynamaya gelmiş tembel sahtekar yazın turnuva var diye yatan bir hırsız

cok etkisiz kaliyor yahu

Fransa'ya şimdiden gidebilir. Boşa kasmaya gerek yok. Volkan oynasın işte. Resmen silah zoru ile sahada.

3 civarı teklif gelirse hemen satılmalı.

Oynamak istemiyor... Begenmedim bu davranisini, kendini toparlamali bir an önce.

İlk devrede gol attığı maçlarda bile pasif kalıyordu. Şimdi gol de atamayınca hiç çekilmiyor.

Birlo uzaktan sut cekmisti, kaledeki Neuer de öne dogru kurtardi. Podolski topa kosmadi bile.

Vallah olmaz böyle, oynamiyorsan defol git tribüne. Böyle zoraki sahada olmanin hic bir faydasi yok, Volkan Pala oynasin zaten kaybedecek birseyimiz kalmadi ligde.

Mac konusunda da yazmistim sanki takim arkadaslari pas atmiyor gibi gelmisti bana ama bu mac icinde saklandigindan da kaynaklanabilir.

Kendisini en çok sevenlerden birisi olduğumu söyleyebilirim,ancak bir ara yedek kulübesini kameralar gösterince yüz ifadesini gördüm,nereden geldim buraya,keşke gelmeseydim diyordu resmen yüz ifadesi.

Geri
Üst Alt