Yasin için kısmen haklı olduğunu düşünüyorum, Yasin arada bu koşuları yapıyor. Ama Bruma ile Sinan bekliyor ki topu onların ayaklarına getirsinler, onlar da dripling yapsın.
Bruma'nın topsuz alan bilgisi iyi olsa o sürate sahip bir oyuncu çok daha etkili bir silah hâlini alabilir. Mesela son Rize maçının ikinci yarısında Selçuk orta sahada bir top aldı ve az sürdü, kenarda boştaki bruma kosuyu yapsa ve selçuk koşu yoluna doğru topu yuvarlasa eksik yakalanmış savunma hattından ve süratinden faydalanan Bruma çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalırdı. Ama top Selçuk'tayken Bruma koşu atmak yerine yürüyordu.
Savunma arkasına veya aralara koşular yapıp denge bozacak oyuncu ihtiyacı çok bariz ve elde bunu karşılayan oyuncu olmadığından takım çok fazla top çevirip, dripling ve orta denemek zorunda kalıyor. Arapas isteyen yok. Eren'den zaten statik olduğundan bunu isteyemezsin. Su anki takımı iyi bir hoca ( Karabük hocası gibi ) çok iyi kitleyebilir. Podolski'nin ise yaşı ilerledi, temposu düştü ama ben hâlâ topsuz oyun bilgisini kullanabilecek yeterlilikte olduğuna inanıyorum. Keşke bir de Podolski - Sneijder - Bruma - Eren'li bir hücum hattı gorseydik de bir karşılaştırma yapabilme fırsatına erişebilmis olsaydık diyorum.