Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
Poldi cavanda nasıl bi ikili olacaklar çok merak ediyorum
Şöyle düşünmek lazım. Bruma ve Podolskiyi aynı anda oynatmak rakipleri çok zorlar. Bu hem Bruma hem Podolskiyi rahatlatır.podolskisiz 5 maç 11 puan ve 1 maç ligin favorisi gösterilen bjk deplasmanı... Şu süreci gayet başarılı atlattık sağlam poldi olsa 5te 5 yapardık diye düşünüyorum..geçen yıl bizi bu adam tek başına taşıdı hatırlatırım
podolskisiz 5 maç 11 puan ve 1 maç ligin favorisi gösterilen bjk deplasmanı... Şu süreci gayet başarılı atlattık sağlam poldi olsa 5te 5 yapardık diye düşünüyorum..geçen yıl bizi bu adam tek başına taşıdı hatırlatırım
bu denklemde umut bulut'u katmaman beni derinden yaraladı diyebilirim.Adam resmen performansı %30 ile %50 düşürüyordu ileri uç elemanlarının.30 maçta 13 gol 9 asistlik performansla oynamış geçen sezon. Yani 22 golde direkt katkısı var.
Geçen sezon ligde attığımız toplam gol sayısı 69. Yani hemen hemen, her 3 golün birinde Podolski'nin direkt payı var.
Bu sezon, kadro kalitesinin daha da yükselmiş olması sebebiyle, performansını arttıracağını düşünüyorum ben.
bu denklemde umut bulut'u katmaman beni derinden yaraladı diyebilirim.Adam resmen performansı %30 ile %50 düşürüyordu ileri uç elemanlarının.
sen 3 le değil 4 le çarp denklemiAbi niye hatırlattın şimdi sen bana Umut'u ?Tam zihnimden silmiştim kendisini. Daha mutluydum.
Poldinin yatacağını zannetmiyorum ya. O karakterde bir oyuncu değil kendisi. Yakında takıma dönüp gollerini sıralamaya başlayacak inş.
tavana cakardi topuJosue değil Poldi nin sol ayağına gelecekti son pozisyon!!
Bütün yazar yorumları değişecekti o zaman!!