Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Poldi cavanda nasıl bi ikili olacaklar çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle düşünmek lazım. Bruma ve Podolskiyi aynı anda oynatmak rakipleri çok zorlar. Bu hem Bruma hem Podolskiyi rahatlatır.podolskisiz 5 maç 11 puan ve 1 maç ligin favorisi gösterilen bjk deplasmanı... Şu süreci gayet başarılı atlattık sağlam poldi olsa 5te 5 yapardık diye düşünüyorum..geçen yıl bizi bu adam tek başına taşıdı hatırlatırım
podolskisiz 5 maç 11 puan ve 1 maç ligin favorisi gösterilen bjk deplasmanı... Şu süreci gayet başarılı atlattık sağlam poldi olsa 5te 5 yapardık diye düşünüyorum..geçen yıl bizi bu adam tek başına taşıdı hatırlatırım
bu denklemde umut bulut'u katmaman beni derinden yaraladı diyebilirim.Adam resmen performansı %30 ile %50 düşürüyordu ileri uç elemanlarının.30 maçta 13 gol 9 asistlik performansla oynamış geçen sezon. Yani 22 golde direkt katkısı var.
Geçen sezon ligde attığımız toplam gol sayısı 69. Yani hemen hemen, her 3 golün birinde Podolski'nin direkt payı var.
Bu sezon, kadro kalitesinin daha da yükselmiş olması sebebiyle, performansını arttıracağını düşünüyorum ben.
bu denklemde umut bulut'u katmaman beni derinden yaraladı diyebilirim.Adam resmen performansı %30 ile %50 düşürüyordu ileri uç elemanlarının.
sen 3 le değil 4 le çarp denklemiAbi niye hatırlattın şimdi sen bana Umut'u ?Tam zihnimden silmiştim kendisini. Daha mutluydum.
Poldinin yatacağını zannetmiyorum ya. O karakterde bir oyuncu değil kendisi. Yakında takıma dönüp gollerini sıralamaya başlayacak inş.
tavana cakardi topuJosue değil Poldi nin sol ayağına gelecekti son pozisyon!!
Bütün yazar yorumları değişecekti o zaman!!