#11 Lukas Podolski

podolskisiz 5 maç 11 puan ve 1 maç ligin favorisi gösterilen bjk deplasmanı... Şu süreci gayet başarılı atlattık sağlam poldi olsa 5te 5 yapardık diye düşünüyorum..geçen yıl bizi bu adam tek başına taşıdı hatırlatırım

podolskisiz 5 maç 11 puan ve 1 maç ligin favorisi gösterilen bjk deplasmanı... Şu süreci gayet başarılı atlattık sağlam poldi olsa 5te 5 yapardık diye düşünüyorum..geçen yıl bizi bu adam tek başına taşıdı hatırlatırım
Şöyle düşünmek lazım. Bruma ve Podolskiyi aynı anda oynatmak rakipleri çok zorlar. Bu hem Bruma hem Podolskiyi rahatlatır.

Antalya maçında riske atmamak lazım.
Zaten sonrasında milli maç arası var.
Gençler maçına kadar 20 günü var.
İyi bir kondisyon yüklemesi ile geri kalan 10 hafta çok ihtiyacımız olacak.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 maçta 13 gol 9 asistlik performansla oynamış geçen sezon. Yani 22 golde direkt katkısı var.

Geçen sezon ligde attığımız toplam gol sayısı 69. Yani hemen hemen, her 3 golün birinde Podolski'nin direkt payı var.

Bu sezon, kadro kalitesinin daha da yükselmiş olması sebebiyle, performansını arttıracağını düşünüyorum ben.

30 maçta 13 gol 9 asistlik performansla oynamış geçen sezon. Yani 22 golde direkt katkısı var.

Geçen sezon ligde attığımız toplam gol sayısı 69. Yani hemen hemen, her 3 golün birinde Podolski'nin direkt payı var.

Bu sezon, kadro kalitesinin daha da yükselmiş olması sebebiyle, performansını arttıracağını düşünüyorum ben.
bu denklemde umut bulut'u katmaman beni derinden yaraladı diyebilirim.Adam resmen performansı %30 ile %50 düşürüyordu ileri uç elemanlarının.

bu denklemde umut bulut'u katmaman beni derinden yaraladı diyebilirim.Adam resmen performansı %30 ile %50 düşürüyordu ileri uç elemanlarının.

Abi niye hatırlattın şimdi sen bana Umut'u ? :D Tam zihnimden silmiştim kendisini. Daha mutluydum.

BJK maçında olsaydı Caner puştu pek diklenemezdi. Skora doğrudan katkının yanında bu gibi şeylerde de önemli. En kısa zamanda dönsün.

Basit bir sakatlıktan dolayı aylardır takımdan uzak olmaması bende şuphe uyandırdı acıkcası. Saglam, formda bir Poldi olsaydı Besiktaşı yenerdik.

CtWroOWWEAAtmqw.jpg

Poldinin yatacağını zannetmiyorum ya. O karakterde bir oyuncu değil kendisi. Yakında takıma dönüp gollerini sıralamaya başlayacak inş.

Özledik Füze Reis dön de tekrar şov başlasın

Josue değil Poldi nin sol ayağına gelecekti son pozisyon!!

Bütün yazar yorumları değişecekti o zaman!!

Antalya macinda bi 20 30 dk oynasin zorlamasin kendini.milli mac arasinda iyice kondusyon toplasin gelsin bi daha sakatligi ile filan ugrasmayalim

Geri
Üst Alt