#11 Yunus Akgün

Hafiften sivrilmiş bizimki. Aidiyet gösteriyor, istekli, çabalıyor. En önemlisi arkadaşlarını uyarabiliyor bu gelişim göstergesi. Böyle devam et, seneye sana forma vermeseler bile alacaksın.

Yunusu yeteri kadar izlemiş biri olarak geçen seneyle arasında büyük bir fark var sene başı hocanın göndermesine çok takilmamistim geçen sene 2. Yarı bile dönem dönem yedeğe düşüyordu PTT Ligi'nde.. Ama Maşallahı var bu sene çok daha özgüveni yerinde son 3-4 maçtır da takımın en iyisi..İstikrarını sürdürmesi lazım böyle giderse seneye elimizi çok güçlendirir aslan parçası..

Vaktiyle Yunus ve Keremi savundugum için beni hunharca eleştiren @Kenan Turyak a da selamlar ..
ben kereme hiçbir zaman kötü demedim çok fazla eksiği var yarın bir gün bu eksiklikleri gidermezse aynı yunus gibi olur dedim.

Adam Türk tarihinde görülmemiş bir şekilde açıklarını kapattı. İleri görüşlülüğün için tebrik ederiz.

Ama Yunus Akgün de keşke ben gt olsam ama Galatasaraya gelsin 3 maç sonra herkes sövmeye başlar.

Öyle küçük takımda kontraya çıkarken öküz gibi boş alan yakalarken bu oyun kolay.

Gelsin kapalı oyunda görelim süper oyununu çalım atamaz hız yok oyun görüşü ahım şahım değil ne var lan yunus da . 2 gol attı diye yine ribery oldu aq
Beğenmiyorum kardeşim zorla mı. Ama yine bastıra bastıra söylüuorum inşallah beni utandırır herkesten özür dilerim ben de

@Hüsnü Ayabakan harbiden haklıymışsın adam göztepe maçında asist yapmış girip bakayım dedim.

Balotelli ye dokunmak kalmış cidden al da at demiş yunusun helal olsun

@Hüsnü Ayabakan harbiden haklıymışsın adam göztepe maçında asist yapmış girip bakayım dedim.

Balotelli ye dokunmak kalmış cidden al da at demiş yunusun helal olsun

Son 3-4 maçtır çok iyi bize attığı goller 1. Sinifti bu çocuğun en büyük sorunu istikrar.. illa her hafta gol asist yapmasın ama oyun içindeki etkinliğini yitirmemesi lazım..

Bu arada %3 e başladım Netflix tam senlik dizi

Montella’nın elinde gelişiyor. Yalnız bugün maçın sonlarında bir kontratakta net pozisyondaki Bjarnasson’a pas verseydi iki asistle maçı tamamlamış olacaktı.

Biraz sakin oynasa bu mac golünü de atardı. Az önce Belhanda al at dedi tekte vurup atmadı da kontrol çalım denedi altıpasta😁 Ama hep istekli oynuyor

Terim:

40C8149A-A10A-4431-906E-35B3AF3F9E76.webp

Geri
Üst Alt