#11 Yunus Akgün

Yunus kendini çok g3liştirdi, yalnız bizim takında yine çöpe dönerdi. Bizde balotelli, gökhaninler, vargas gibi adamlarmı var sanki. Trabzona koy yunusu 1 seneye 20 milyona satarlar.
Oyuncu geliştirmeden bihaber adamın elinde balotelli ve vargas olsa ne olur ?? Hepside yunus gibi çürürdü.. Sorun teknik adamdaydı ve gitti.. Gitti ama enkaz bırakıpta gitti

Aslanım benim helal olsun :hat:

Bu arada ben kiralık gitmesinde hiç sorun görmüyorum, kalsa bizde kesinlikle çok az süre bulurdu böyle öne çıkma imkanı yakalayamazdı. Tekrardan kiralık gitmesi iyi oldu.

Bizim takımda defans arkasına kaçıp, 40 metrelik pası öyle kontrol edip devamında dribbling ile devam ederken bilek hareketiyle adam eksiltip gol atacak 1 adet futbolcumuz bile yok. Ligde de yok gerçi öyle futbolcu. Altyapıda yapabildiklerini artık bu seviyede de göstermeye başladı. Gerçekten çok büyük bir yeteneği var, doğru ellerde işlenirse ve öz güveni artarsa çok daha farklı seviyelerde izleyebiliriz.

Son düzenleme:
Yunus iyi oynadi diye uzulenler var yapmayin etmeyin cocuk bizde dursaydi bu sene futbol hayatini bitirmistik. Bizde omur boyu yapamayacagi gelisimi Adanademispirda 1 sezonda yapti. Insallah seneye guzel bi kadro planlamasiyla Keremle birlikte kanatlari gozumuz kapali emanet edebiliriz.

Yav kalsa bizde dogru duzgun sans bulamayacakti. Gittigi iy oldu, tapusu bizde sonucta. Yeni sezon guzel teklif gelirse satariz. Gelmezse hazir topcu koy oynasin iste

Şu konuda övenlerin eski mesajlarna baksam Yunus'a salladığı bir ton mesaj bulurum. Şimdi FTye bok atma mahsülü oldu.

Hatta bulayım da atayım, riyakarlık seviyesi azalır forumun.
Geçmişte Yunus Akgün'e sallamalarının sebebide fatih terimin oyuncu gelişiminden zerre anlamaması olabilir mi peki ?

Taraftarlar fatih terime o kadar güvenmiş ki; suçu oyuncuda aradılar ama asıl suçlunun kim olduğu ortaya çıktı..

aferin aslan parcasi keske yunus ve keremi birlikte izleme imkanimiz olsa gelecek seneye ama sanmiyorum

Şu konuda övenlerin eski mesajlarna baksam Yunus'a salladığı bir ton mesaj bulurum. Şimdi FTye bok atma mahsülü oldu.

Hatta bulayım da atayım, riyakarlık seviyesi azalır forumun.
Bu arada tam sezon başında konuştuğumuz gibi oluyor adminim. Öz güveni arttıkça, sorumluluk verildikçe yeteneğini göstermeye başladı.

Kendisini cok gelistirdi, neden kiralik verildi diye konusmak saçma bence, yunus bizde bu seviyede falan degildi.

Bizde yedek beklemek icin geri dönmek istemez

Eger oynatacaksak dönmek ister,böyle bir performanstan sonra yedek kulubesinde oturmak zor gelir insana

Geri
Üst Alt