#11 Yunus Akgün

Bizim yapacağımız şey de böyle olmalıydı zaten böyle olur. Bir kadro kurarsın araya 1-2 tane elindeki potansiyeli serpiştirirsin ne onun hatası pahalıya patlar ne de yarışmacı kimliğinden olursun. Bizim aldıklarımız da potansiyelli ama bu şekilde gelişmeleri çok ama çok zor.
Berghuis ile Ibrahim Sangare gibi 2 adam olsa her şey farklı olurdu bariz.

Saçma olan hala bu profilde oyuncuların alınmasına dair hamle yok.

Haklısın yanlış hatırladım o kısmı. 3.5-4 artı satıştan paya gidecekti. 1 m euro komisyon istemişti sanırım menajer.
Aynen. Şimdi 2024'te sözleşmesi bitiyor yani bu sezonu saymaz isek 2 senesi kalıyor bizde doğru dürüst oynamadan sezon sonu kendisinden 10 milyon civarı para kazanma ihtimalimizin olacağını düşünüyorum. Yunus'ta Avrupa fırsatı olursa gitmek isteyecektir.

Nelsson, Marcao, Kerem'den bahsedilen 25ten fazlası çıkar.

Berkan, Boey, Cicaldau ve Morutan'ı da form tutturup pazarlayabilirsin keza MM de öyle.

8 oyuncu yeterli herhalde.
Böyle iyimser bakış açısıyla, birçok takımdan 8 oyuncu çıkarmak mümkündür; maliyetleri bizdekilerin yarısı kadar olmamak üzere hemde...Umarım haklı çıkarsın da kazanan Galatasarayımız olur...

Böyle iyimser bakış açısıyla, birçok takımdan 8 oyuncu çıkarmak mümkündür; maliyetleri bizdekilerin yarısı kadar olmamak üzere hemde...Umarım haklı çıkarsın da kazanan Galatasarayımız olur...

Aksine gerçekçi bakıyorum. 2 sene önce Yunus çöpe atılsın denirken, değerlendirilmeli derken de gerçekçi bakıyordum. Doğru pazarlamaya bakar sadece bir de dediğim gibi takım yapısında oyunch defoları kapanır olmalı bizdeki gibi daha çok ortaya çıkmasındansa.

Kimi kiraya göndersek ya Messi oluyor, ya Mbappe, ya Alisson.

Aynen. Şimdi 2024'te sözleşmesi bitiyor yani bu sezonu saymaz isek 2 senesi kalıyor bizde doğru dürüst oynamadan sezon sonu kendisinden 10 milyon civarı para kazanma ihtimalimizin olacağını düşünüyorum. Yunus'ta Avrupa fırsatı olursa gitmek isteyecektir.
Bence Yunus bizde 1 sene de olsa oynamak ister ama henüz net bir gösterge yok performansında. Kerem nasıl 15 etmezse Yunus da 10 falan etmez bence şu an. Mental olarak gelişmeliler.

Çok tebrik ediyorum Yunus'u. İlk haftalarda Adanademirspor'da da çok iyi başlamamasına rağmen giderek kendini toparladı ve ligin sayılı kanat oyuncularından biri haline geldi. Kendine güvenen bir hocanın elinde potansiyelini ortaya çıkardı. İnşallah daha iyi yerlere gelir. Milli takım kadrosuna da alınma vakti geldi.

Hangileri mesela?!..Biraz ezber gibi geliyor bu laflar bana. Samimiyetle soruyorum...
Nelsson milli takımda oynamaya başlayınca rahat 15'e satarsın. Mohamed'in şu anki kötü haline bile talipler oluyor ki bu da potansiyelini belli eder. Kerem zaten 15 civarı teklifi rahat alır. Marcao 10 milyon üzerine satabilirsin ki en son 10 milyon+ bonus yazılı teklif geldiği söyleniyordu. Nelsson+ Mohamed+ Kerem+ Marcao'dan biraz becerikli bir yönetim 50 milyon ve üzerini çok rahat kazandırabilmeli. Bu da yeni bir takım kurmak için gayet yeterli ki Cica sezon başı haline dönerse en kötü aldığına satarsın İtalya'ya hatta iddia ediyorum Atalanta'da olsa lan ne iyi oyuncu derdik. Boey yine her türlü karla satarsın. Fatih hocanın en büyük hatası kendi kurduğu kadroya bizim kadar güvenmedi. Torrent için henüz erken ama sanki bizim kadroya uygun bir hoca değil gibi.

Geri
Üst Alt