#11 Yunus Akgün

Bence Yunus bizde 1 sene de olsa oynamak ister ama henüz net bir gösterge yok performansında. Kerem nasıl 15 etmezse Yunus da 10 falan etmez bence şu an. Mental olarak gelişmeliler.
Yunus ciddi takip edilen bir oyuncu o yüzden böyle bir performansı göstermişken 10 civarına gidebilir.

Sezon sonu ciddi bir teklif gelirse avrupadan sasirmam

Yunus ciddi takip edilen bir oyuncu o yüzden böyle bir performansı göstermişken 10 civarına gidebilir.
Montella ve İtalya referansından belki ama sanmıyorum. Tersteki Vargas daha iyi mesela ama ona bile 10 çıkmaz. Kanat oyuncusunda artık temel gösterge oyun içi istikrar ve olgunluk.

Bizimkiler 18e girince sahilde süs köpeği gezdirme peşinde
Ana kuzusu gibi el bebek gül bebek yetişiyorlar. Gençlerin gelişimi bizim alt yapı yeterli değil, bu yüzden bi hamle yaptık niğdesğoru aldık ama bence o da yanlış bi hamle. Ben olsam cizrespor şırnakspor veya ardahanspor vs falan alırdım, o pembe popolar biraz zora gelsin de hayatın nasıl bişey olduğunu görsünler

Alt yapılardaki mental eğitim leş gibi resmen. Sancaktepesporda veya hakkarisporda olsa bu gençler daha hırçın yetişir, sağlam karakter olurlar bence.
Problem bu değil. Problem bu adamları 18 yaşında en kötü 3. ligde rekabetçi ortama sokmamak. Bunu yapmayınca pembe götlü oluyorlar.

Ana kuzusu gibi el bebek gül bebek yetişiyorlar. Gençlerin gelişimi bizim alt yapı yeterli değil, bu yüzden bi hamle yaptık niğdesğoru aldık ama bence o da yanlış bi hamle. Ben olsam cizrespor şırnakspor veya ardahanspor falan alırdım, o pembe popolar biraz zora gelsin de hayatın nasıl bişey olduğunu görsünler
Ne yaptın renktaş yav oralarda top oynanmıyor ki😀 Benim önerim Trabzon-Rize veya Bursa dolaylarından bir takımdı. Oralar hem oynuyor Niğde bitik.

Ne yaptın renktaş yav oralarda top oynanmıyor ki😀 Benim önerim Trabzon-Rize veya Bursa dolaylarından bir takımdı. Oralar hem oynuyor Niğde bitik.
Olsun biraz baskı altında olmak iyidir. Hem oraların yemekleri de iyi knk siirtte büryan ardahanda falan kaz eti cart curt kemikler güçlenir adam olurlar

18-19 yasinda yetenekli duran alt yapi oyuncuyu rotasyon oyuncusu olarak görmüyorsak, direk kiralik yollanmali. Bir de ne kadar erken yollarsan o kadar iyi. Gittikleri yerdi hazirlik kampina ve hazirlik maclarina katilirsa, baya erkenden formayi kapma sanslari olur.

emre kılınç'ın sivas performansı yunus'un adana performansından daha carpıcıydı ama geldi bir hayrını goremedik. cok da beklentiyi yukseltmeyin.

Kerem hakkında fikirlerin nedir adminim?
Beni hala tatmin etmiyor ya karar alma mekanizması çok istikrarsız. Bir hareketi çok iyi bir sonraki çok kötü oluyor. Maç içi istikrarını geliştirmesi lazım, kendisini geliştirmek için çok çalışıyor ama bariz.

anderletch ve lazio boşuna istememiş. atletizmi arttıkça potansiyeline ulaşıyor, gelecek sezon önemli parçası olur takımın

Geri
Üst Alt