#11 Yunus Akgün

olum sen niye böylesin bilmem şeyin yerinde,yusuf demir oynasın bunun yerine

isteksizdi ve macı sallamadı.geriye hiç gelmiyo.yusuf özdemir sol kanat oynadı bunun yüzünden

zaten benzer oyuncular değiller ama kerem ile arasında dağlar kadar fark var. fizik olarak da öyle. ben yalan yok bu sene solda kerem sağda yunus akar gideriz diyordum, hem altyapıdan olması hem ads performansı hem de genç olması beni heyecanlandırıyordu ancak istediğim gibi göremiyorum yunusu. ilk 11de de birçok kez başladı sonradan da oyuna girdi ama fb maçı dışında pek olumlu hareketini göremedim göremiyorum...

Bugün kötüydü ama ana sorunun kendisi olduğunu düşünmüyorum bence en büyük sorun takımı oynatacak 8 numara yok ara paslar atıp defans arkasına atabilecek kapasite Oliveira hariç oyuncumuz yok. Skoru aldık ama hiçbir şekilde kullanamadık rakip defans arkasına çok rahat sarkacak hızı var ama pas atma beceresine sahip oyuncumuz yok.

Vur deyince olduruyorsunuz beyler; tamam Yunus istediğimiz düzeyde degil ama yazdiginiz kadar kötüde degil.

Osman Şenher: "Rashica, Emre Taşdemir’in önünde duvar olurken, Alanya ataklarını karşılarken, maalesef Yunus, Dubois’e yardım etmek için bir kere geriye gelmedi, gelse de faydası olmadı. Bundan sonraki maçlarda bir daha ilk 11 şansını zor bulur."

Haydi arslanım gir 2 gol at ve formayı bir daha verme.

Geri
Üst Alt