Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.963
- 3.138
- 403
O son pozisyon gol olsa sezonun golü olurdu. İşte şu yetenekte bir oyuncu varken Barış Alper yerine oynamalı. Yunus 3.seçenek olmamalı Barış Alper 3.seçenek olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün şut tercihleri son şut hariç kötüydü. Son şut da gitti kaleciye vurdu. Abi net Galatasaray için en fazla rotasyon oyuncusu olur. Yerli sınırına dua etsin diyorum ben
O hataların 2 katını Mertens de yapıyor. O da mı rotasyon oyuncusu
Evet, golü de atıyor ve yaşı da denkeleme koy lütfen.
Tamam işte yaşı da denkleme koyunca Mertens'in kendini geliştirme gibi durumu yok ama Yunus gelişecek.
pozisyondan önce icardiye atılan pasta icardi atak yerine geri oynadıEtkili oldu ama o son pozisyonda Icardi'yi görmemesi skandaldı. Hala aşamamış bazı şeyleri.
Dostum, Yunus şu haliyle Galatasaray kalibresinde değil. Mertens’i buraya getiren geçmişi. Seneye daha iyisi gelirse bana uygundur. Öyle çok bayılmıyorum. Ancak bu tip saçma tercihleri daha az yapmasının yanında skorda yapıyor bugün olduğu gibi.
Ben de mevcut seviyesi ile değişmez bir oyuncu demiyorum. Ancak yabancı sınırı + direkt kadroya yazılacak bir kanat olmadığı için içerdeki maçlarda 11 oynaması gerekli. Ek olarak 6m ödenen Yusuf'dan da potansiyelli bir oyuncu. Madrid veya city olmadığımıza göre silmek değil geliştirme zorunluluğu var