#11 Yunus Akgün

O son pozisyon gol olsa sezonun golü olurdu. İşte şu yetenekte bir oyuncu varken Barış Alper yerine oynamalı. Yunus 3.seçenek olmamalı Barış Alper 3.seçenek olmalı.

edit: o şutu direkt dibine vurmayı alışkanlık edinmesi lazım..

D7ED0B13-C948-4E20-8FB1-9B0A9667AA78.jpeg

Bütün şut tercihleri son şut hariç kötüydü. Son şut da gitti kaleciye vurdu. Abi net Galatasaray için en fazla rotasyon oyuncusu olur. Yerli sınırına dua etsin diyorum ben

O hataların 2 katını Mertens de yapıyor. O da mı rotasyon oyuncusu

Barış Alper denen güreşçiden sonra Messi gibi geldi. Ama son pozisyonda Icardiye pas atmalıydı. Şutlarını geliştirmeli.

Tamam işte yaşı da denkleme koyunca Mertens'in kendini geliştirme gibi durumu yok ama Yunus gelişecek.

Dostum, Yunus şu haliyle Galatasaray kalibresinde değil. Mertens’i buraya getiren geçmişi. Seneye daha iyisi gelirse bana uygundur. Öyle çok bayılmıyorum. Ancak bu tip saçma tercihleri daha az yapmasının yanında skorda yapıyor bugün olduğu gibi.

Etkili oldu ama o son pozisyonda Icardi'yi görmemesi skandaldı. Hala aşamamış bazı şeyleri.
pozisyondan önce icardiye atılan pasta icardi atak yerine geri oynadı

yunus orda adamları gecti vurması gerekti yapacak bisey yok

keza keremde bugun her topu icardiye attı skorda yapabilirdi

elestirilmesi gereken tek topcu mertens bu konuda

Oynaya oynaya baskı altında ezilmemeyi öğrenecek aslan. Barış kalası yerine her türlü formayı hakediyor.

Dostum, Yunus şu haliyle Galatasaray kalibresinde değil. Mertens’i buraya getiren geçmişi. Seneye daha iyisi gelirse bana uygundur. Öyle çok bayılmıyorum. Ancak bu tip saçma tercihleri daha az yapmasının yanında skorda yapıyor bugün olduğu gibi.

Ben de mevcut seviyesi ile değişmez bir oyuncu demiyorum. Ancak yabancı sınırı + direkt kadroya yazılacak bir kanat olmadığı için içerdeki maçlarda 11 oynaması gerekli. Ek olarak 6m ödenen Yusuf'dan da potansiyelli bir oyuncu. Madrid veya city olmadığımıza göre silmek değil geliştirme zorunluluğu var

Ben de mevcut seviyesi ile değişmez bir oyuncu demiyorum. Ancak yabancı sınırı + direkt kadroya yazılacak bir kanat olmadığı için içerdeki maçlarda 11 oynaması gerekli. Ek olarak 6m ödenen Yusuf'dan da potansiyelli bir oyuncu. Madrid veya city olmadığımıza göre silmek değil geliştirme zorunluluğu var

Onu zaten belirttim yerli sınırına dua etsin diye. Neye katılmadın onu anlamadım. CL seviyesinde bir maçta ne böyle pozisyonlar ne de böyle hareket etmesi doğru olur. Topa basıp etrafına bakmıyor doğru tercihler yok ve topsuz oyunda çok zayıf. Kerem bunları daha iyi yapıyor ama o da doğru tercih konusunda sıkıntılı. Bunları çözmeleri lazım. İcardi ofansta delirirken Dubois da defansta fırçalıyor bunları

Açık alan bulduğunda çok etkili oynuyor, önde olduğumuz maçlarda çok işe yarar.

Toparlanmasinin sebebi Okan hoca ve teknik heyet

Rekabet etmesini sagladilar

Bu macta formayi kapti büyük ihtimal bir sonraki mac icin

Geri
Üst Alt