#11 Yunus Akgün

Çıldırdım burada.Takımın yıldızı forveti adam varken atmaması...

Yıldız olmasına gerek yok, oradan şut çekmenin bir mantığı yok, 50 tane vursan bir tanesi girer girmez, topu biraz sürse sağ tarafta olan oyuncuya atsan, topla kaleye girecek adam, daha ne fırsat gelecek anlamadim

Yunus skorer bir oyuncu degil kariyerine genel olarak baktigimizda bunu görüyoruz

Ama bazi oyuncular vardir skor katkisi yaparlar,bazi oyuncular da skor dan ziyade oyun olarak takima katkisi olur

Yunus’un rize macinda skor katkisi hic yoktu mesela ama oyun olarak bayagi katkisi oldu takima caliskanlik,atletizm ve hareketlilik katti

Skor katkisi icin bitiricilik ve final paslari gelismeli ama bunun icin de özgüven gerekiyor

Özgüven de anca oynadikca ve katki sagladikca gelir

Yunus skorer bir oyuncu degil kariyerine genel olarak baktigimizda bunu görüyoruz

Ama bazi oyuncular vardir skor katkisi yaparlar,bazi oyuncular da skor dan ziyade oyun olarak takima katkisi olur

Yunus’un rize macinda skor katkisi hic yoktu mesela ama oyun olarak bayagi katkisi oldu takima caliskanlik,atletizm ve hareketlilik katti

Skor katkisi icin bitiricilik ve final paslari gelismeli ama bunun icin de özgüven gerekiyor

Özgüven de anca oynadikca ve katki sagladikca gelir
Sadece oyun değil kişisel olarak da özgüvensiz duruyor. Röportajlarını falan izleyince çok pasif bir karakter olduğu direkt belli oluyor. Biraz gözü kara olabilse kıracak zincirlerini.

Tv’den nasıl göründü bilmiyorum ama ben tribündeydim maçı da sonra izlemedim. Çok beğendim, özellikle pres oyununa katkısı fazla oldu, iyi de çalıştı.

İlk yarı bir pozisyonda ayağına dolandı, zamanında ayağından çıkaramadı. İkinci yarıda da şut attığı pozisyonda kızdın ama tribünlerin gazına “Vur vur” diye söylenince yapıştırdı, futbolcu dediğin tribünlere kulağını kapamalı, iyi bir pas çıkarsa asist hanesine +1 yazdıracaktı

Rize maçında iyi oynamadı ama iyi mücadele etti normalde eksik olduğu konu buydu zaten. Hoca erokspor maçında sol kanat bek oynatmış gayet de iyi oynamış. Bu sene önemli rotasyon parçalarından biri olacaktır

sallai tutarsa fazla oynamaz
Bu devre arasına kadar ki süreç çok önemli çünkü sonradan oyuna da girebilir ya da kalitesini sahaya döküp Barışın Zaha dan formayı aldigi gibi çıkar formayı alır.Yerli olarak mutlaka oynaması gereken bir oyuncu ancak Anadolu dan yeni transfer modundan çıkıp alt yapıdan çıktığını hatırlayıp formayi rahat bir şekilde almalı artık.

Yunus bir gol atsan üzerindeki baskıyı kıracaksın sonra gelsin goller ve assistler

11 numaralı formasıyla Uuuunus Yakgüüüüün.
Bugün bu anonsu duyacaksınız.

Perdeyi açan golü atacak.

bart-do-something.gif.bc49282b939d7054178299ece1015fc3.gif

İsteği muazzam, bekine devamlı yardıma geliyor ve hücumda da iyi işler ve doğru koşular yapıyor. Tek sorunu ceza sahasında içinde basiti yapamamaktı onu da inşallah bu golle çözer ve rahatlar.

Hafta sonundan beri ezbere yorumlarla kafamızı şişirdiniz.

Az biraz anın tadını çıkarın yav, ne güzel altyapımızdan çıkmış çocuk güzel ve istekli top oynuyor azıcık hakkını verseniz ölür müsünüz.

topu eveleyip gevelemeden vursa cok gol atar

sadece vuracak

Geri
Üst Alt