Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.677
- 8.097
- 1.428
Çıldırdım burada.Takımın yıldızı forveti adam varken atmaması...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece oyun değil kişisel olarak da özgüvensiz duruyor. Röportajlarını falan izleyince çok pasif bir karakter olduğu direkt belli oluyor. Biraz gözü kara olabilse kıracak zincirlerini.Yunus skorer bir oyuncu degil kariyerine genel olarak baktigimizda bunu görüyoruz
Ama bazi oyuncular vardir skor katkisi yaparlar,bazi oyuncular da skor dan ziyade oyun olarak takima katkisi olur
Yunus’un rize macinda skor katkisi hic yoktu mesela ama oyun olarak bayagi katkisi oldu takima caliskanlik,atletizm ve hareketlilik katti
Skor katkisi icin bitiricilik ve final paslari gelismeli ama bunun icin de özgüven gerekiyor
Özgüven de anca oynadikca ve katki sagladikca gelir
Bu devre arasına kadar ki süreç çok önemli çünkü sonradan oyuna da girebilir ya da kalitesini sahaya döküp Barışın Zaha dan formayı aldigi gibi çıkar formayı alır.Yerli olarak mutlaka oynaması gereken bir oyuncu ancak Anadolu dan yeni transfer modundan çıkıp alt yapıdan çıktığını hatırlayıp formayi rahat bir şekilde almalı artık.sallai tutarsa fazla oynamaz
en sinirlendiğim pozisyınlardan biriydi