#11 Yunus Akgün

Yunus'un bitiriciliği iyi bu arada o konuda bir eksiği yok. Gol vuruşlarında sağ ayağını da iyi kullanıyor hatta. Özgüven kazanması gerekiyordu onu da kazandı
Pozisyona girme yüzdesi düşük Kerem’e göre

Kerem bu konuda en iyi yerli oyuncu yıllardır. Hep söylediğim gibi unexpected player Kerem, o yüzden onca eksiğine rağmen özel bir oyuncu o da.

Koçum benim yetenek tavanı kerem den barıştan çok daha yüksek.
Özgüven kazandıkça dybala performansı göreceğiz inş.
Yerli topçuları uğradığı iğrenç mobbing bitecek daha rahat olacaksınız sahada.
Yerli dybalam benim

Artık bir süre daha 11 olarak izlemeliyiz kendisini. Fazlasıyla hak ediyor.
Barış biraz yedeğe çekilebilir. Salli de hem alışmış olur takıma.
Barış bence dinlenmeli. Euro24 yorgunluğunu hala atamadı bence.

Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda çok etkili olacağını gösterdi. Çok hızlı mesafe katediyor topu sürerken çevre kontrolü de yapabiliyor. Üstüste şans verilirse çok daha faydalı olacaktır.

Dün efsaneydi
Topla hızlanmasına aşırı şaşırdım
8,5 a evriliyor lestırda da denemişlerdi sanırım ,kanatta robben olmayacağına göre o pozisyona uygun olabilir ,zamanla da derin oyun kurucu bile çıkar
10-15 metrede hızlanıp içe çeker topçusu olarak bildiğim adamdan goretzkalık görüyorum iki maçtır merkezden delici giriş yapması iyi,son vuruş tekniği çalışmalı saradan

Dün efsaneydi
Topla hızlanmasına aşırı şaşırdım
8,5 a evriliyor lestırda da denemişlerdi sanırım ,kanatta robben olmayacağına göre o pozisyona uygun olabilir ,zamanla da derin oyun kurucu bile çıkar
10-15 metrede hızlanıp içe çeker topçusu olarak bildiğim adamdan goretzkalık görüyorum iki maçtır merkezden delici giriş yapması iyi,son vuruş tekniği çalışmalı saradan
fener'i yendin diye gsli olasın gelmiş analiz fln

Kerem ile sadece geçiş takımı olmuştuk, set oynayamıyorduk. Sara ile birlikte set hücumunda 2-3 maçtır iyi olmamızın sebebidir. Osimhen iyi top saklıyor ve 2’ye 1’ler yapıyor. Sara ve Yunus da bu konuda iyi. En önemli farkı ise Kerem’e göre çok az top kaybediyor. Dolayısıyla set hücumu yapabiliyoruz.

Yıllardır hep söyleyip durduğum sağ kanatta sağ ayaklı sol kanatta sol ayaklı kanat oyuncusu kullanma olayına son 3 maçtır geçiş yaptığımızı görmek büyük mutluluk oldu, bu arkadaşın da tek kurtuluşu buydu ve gerçekten o bölgede yavaş yavaş değerlenecek gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı saydırdık kendisine ama ikinci yarı gayet olumlu oynadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt