#11 Yunus Akgün

Eski yorumlara bakıyorum da neredenn nereye

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir futbolcu sisteme uymazsa iyi bir rol olmazsa oyun planına uymazsa rezil gözükür tam tersi olursa yıldız olur.
Okan hocamın Yunusun gelişiminde payı büyük.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk defa isimli altyapımızın farkını görüyorum galiba bizim kulüpte. hakikaten barış'a filan bakınca ilk dokunuşu, top sürüşü, oyun görüşü filan korkunç fark yaratıyo aradaki tecrübe ve korkunç fizik farkına rağmen. nereye koysan orda hücumda sivriliyo oğlan, ben korkunç yükselen performansına karşın eski tip sağ kanada atılırsa gene siner diyodum ama orda da düşmeden performansına devam ettiriyor, bi de o kanattan müthiş slalom gol attı üstüne. böyle giderse tarihimizin en büyük satışı yunus'la olabilir gibi görünüyor, 3'ün 5'in hesabını yapıp yunus'u bize bırakan gavurlara da teşekkürlerimizi sunarız.

Attigi butun goller Messi kokuyor. Cok enteresan, dusundugumuzden daha da yetenekli. Pes etmedigin, aidiyetin icin minnettarim Yunus'um.

Cok şey katıyor takima. Umarim üstüne koyarak devam eder, 24 yaşında daha. Yildiz potansiyeli var. Tebrikler yunus.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus’un kanat bek oynaması net olarak komik ve acemice bir iş yav. Umarım bir daha denemez. Orda ya Jakobs oynar yada Jelert.

Aslanım benim helal olsun.

Yunus'u bu şekil izliyorum.

tapatalk_1673309946919.webp

enzo maresca canavara çevirmiş driplingleri hep başarılı ferdi gibi büyük paraya gidebilir

Geri
Üst Alt