#11 Yunus Akgün

Bırak şu Kerem Aktürkoğlu triplerini kendine gel

Sen Cimbom'un öz evladısın

Bir an önce iyileş ve yuvanla bütünleş aslanım

kendisi hakkında çok fazla yalan yanlış haber var fakat Yunus'ta garip bir duruşta yok değil.

galatasaraylılık benim için esas olandır yönetimin takdiri neyse burada kalmak istiyorum demiyor. dediyse de ben kaçırdım yani şu an çok sinsi bir yaklaşımla, bu boş haberlere çanak tutuyor..

iyi sözleşme kapmayı kafayı koymuş olabilir ama hakikaten 3 aylık formu dışında galatasaraya ne verdin yada ne vereceğini garanti ediyorsun? galatasaraydan büyüğüm gafletine kapılan kim varsa kendine yazık eder çünkü şu anki marka değerimiz transferde elimizi çok güçlü kılıyor.

1738928860863.webp

ADS maçında gol ve asist bekliyorum. Takımla beraber de çalışmaya başlamış. Tripleri geçmiştir umarım.

Mental olarak toparlanmış dönecektir.

henüz yarım sezonluk topçu. çıkan haberler doğruysa 3 milyon euro istiyorsa önce tam sezonu tamamlasın. 3 milyon euro vermek bir yerde oyuncuya seni satamayız demektir. bu transfer sezonunda sanırım ciddi bir teklifte almadı başka kulüplerden. kerem bile 3 sezon istikrarlı oynadı, gol, asist olarak çift sayılara ulaştı benfica ve rusya dışında ciddi bir talep görmedi.

Son dönemde Barış'la beraber hücumdaki tercihleri çok kötüydü. Bir süre 11 çıkmamalı. Kutucu akışkanlık getirdi hücuma.
Kutucu'yu çok beğenmememe rağmen katılıyorum, en azından vücut dili pozitif ve kendini ispat çabası var bu belli, momentumundan faydalanmamız lazım. Ayrıca ilginç goller bulabiliyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse Galatasaray'dan büyük değil..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

2 maç top oynadı hemen Unus Yakgün performansı vermeye başladı.

Top oyna birader.

bence bir çok konuda, bir çok kişi kendi kurduğu fantezi dünyasında yaşıyor sanki.

yunus ile ilgili ortada bir problem olduğunu sanmıyorum. adam sadece SAKATLANDI yahu. :)

her sporcu gibi, iyileşme sürecini tamamladığında geri dönecek ve katkısını vermeye devam edecektir.

ne yunus'a haketmediği şeyler yazmaya, ne de karşıt olarak yunus'u savunmak için "x" bir oyuncumuza karşı agresyonal söylemlerde bulunmaya gerek yok.

bence.

son olarak, takımda kendisi profilinde başka bir oyuncu bulunmadığını söylemek isterim. dar alan becerisi yüksek, driblingçi, şutör, yaratıcı bir oyuncu. çok değerli. ekmek / su gibi ihtiyaç var bu tipte oyunculara.

Taraftarın algısı belli dönemlerde yönetiliyor gibi geliyor bana. Bi oyuncuya sallanmaya başladı mı kimse sorgulamadan asıp kesiyor. Performans düşebilir, makine değil bu adamlar, ara ara düşüşler olur. Maaş konusunu bu kadar büyüttüğünü sanmıyorum.

Cuesta muesta gibi adamlara 8 milyon bonservis veren bir yönetim varken, Yunus 3 milyonun 1 Euro altına imza atarsa enayidir.

Yunus ile Barış'a laf edenler bizim maçlarımızı izliyor mu acaba ? Takımda bir tane dripling yapan adam yok. Okan hoca sağolsun tüm dripling yapan adamları yok etti, bu ikisi olmazsa sampiyon olamayız

Geri
Üst Alt