#11 Yunus Akgün

Yukarı yaptığım oyun eleştirisi, fizik eleştirisi değil zihniyet eleştirisi.

Yunus Akgün: "Tabii ki zor bir süreç, üç günde bir maç oynuyoruz kolay değil. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Hafta içinde istemediğimiz sonuç aldık ama Galatasaray bunun altından iyi kalkar. Bunu daha önce yaşadık."

Yukarı yaptığım oyun eleştirisi, fizik eleştirisi değil zihniyet eleştirisi.

Yunus Akgün: "Tabii ki zor bir süreç, üç günde bir maç oynuyoruz kolay değil. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Hafta içinde istemediğimiz sonuç aldık ama Galatasaray bunun altından iyi kalkar. Bunu daha önce yaşadık."

Fizik eleştirisi oluor
Faka bastın Ali night
@Hakan Motz

Fizik eleştirisi oluor
Faka bastın Ali night
@Hakan Motz
Hayır tam tersine takım en iyi oyuncusu yunus, herkese sallıyorum sane gitmeli vs diyorum ama yunus şunu anlamalı 3 günde bir maça çıkmak Galatasarayda zorluk değil lütuf yunus için. Bunu normal kabul etmeli aksi durumda ilerleyemeyiz

Hayır tam tersine takım en iyi oyuncusu yunus, herkese sallıyorum sane gitmeli vs diyorum ama yunus şunu anlamalı 3 günde bir maça çıkmak Galatasarayda zorluk değil lütuf yunus için. Bunu normal kabul etmeli aksi durumda ilerleyemeyiz

b ihtimalle adama 3 günde oynamak nasıl demişler o da kolay değil demiş. normal bir yanıt
özür dilemeni tavsiye ederim yunusdan.

6 haftada saneye attigi pas 3 falan sanırım.asiste dönüşecek 7-8 pası ısrarla saneye atmadi

Frankfurt macinin rezilini övecek değilim

10 numarada oynatilmasi lazim, ya da hic oynatilmamali. Kanat oynayacak kadar kosamiyor, kosamayacak.

Avrupa maclarinda yedirdigi golleri alt alta yazsak her iki macta bi tane yediriyor cikar. Ya 10 ya yedek.

Okan Buruk’un biseyleri intikal etmesi icin kac defa yuzune carpilmasi gerekiyor?

Geri
Üst Alt