- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Sane topu ziyan eder diye vermiyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane topu ziyan eder diye vermiyor

3 günde bir maç oynamak zorluyorsa, ocak ayında konyaspora gidebilirsin.
Tüm takım fizik olarak, oyun olarak kötü. Kişiler bazında eleştiri doğru değil sara için
Yukarı yaptığım oyun eleştirisi, fizik eleştirisi değil zihniyet eleştirisi.
yunus kendını yedırmeyecek gibi renktaş bu kitleye
Yukarı yaptığım oyun eleştirisi, fizik eleştirisi değil zihniyet eleştirisi.
Yunus Akgün: "Tabii ki zor bir süreç, üç günde bir maç oynuyoruz kolay değil. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Hafta içinde istemediğimiz sonuç aldık ama Galatasaray bunun altından iyi kalkar. Bunu daha önce yaşadık."
Hayır tam tersine takım en iyi oyuncusu yunus, herkese sallıyorum sane gitmeli vs diyorum ama yunus şunu anlamalı 3 günde bir maça çıkmak Galatasarayda zorluk değil lütuf yunus için. Bunu normal kabul etmeli aksi durumda ilerleyemeyiz
Hayır tam tersine takım en iyi oyuncusu yunus, herkese sallıyorum sane gitmeli vs diyorum ama yunus şunu anlamalı 3 günde bir maça çıkmak Galatasarayda zorluk değil lütuf yunus için. Bunu normal kabul etmeli aksi durumda ilerleyemeyiz
O ihtimalde soruyu sorana çok ağır laflar ederim. Galatasaray her sene 3 günde 1 maç oynuyor oynayacakb ihtimalle adama 3 günde oynamak nasıl demişler o da kolay değil demiş. normal bir yanıt
özür dilemeni tavsiye ederim yunusdan.
Yav verse de bir şey yapamıyor zaten sane, ondan atmıyor bile olabilir habire top kaybı. Pas atmamaya devam etmeliSane'ye pas vermiyor muhabbeti abartı yav. Beraber oynadıkça gelişir bunlar.
Hadi ordanYav verse de bir şey yapamıyor zaten sane, ondan atmıyor bile olabilir habire top kaybı. Pas atmamaya devam etmeli
2 ay olmuş sanenin oynadığı tek maç yok. Yunus olmasa takım maç kazanamayacak ne anlatıyorsunuz abicim.Hadi ordan
Like esprisi ok de ,reelde takımı bozuyorSane topu ziyan eder diye vermiyor