#11 Yunus Akgün

Baya formsuz, yedeğe çekilmeli ama iyi oyun anlamında takımın en bağlı olduğu ikinci oyuncu olabilir osi’den sonra, kendisi kötü olunca takım çok etkileniyor

Maç içinde umursamaz olduğundan değil, gayret ediyor ama fiziksel yönden yetersiz kaldığı için istediklerini yapamıyor; antrenmanlar mı yetersiz, dinlenmesine mi dikkat etmiyor, sakatlığın etkisi mi devam ediyor her neyse artık? Hocanın bu maçta oynatmasını anlıyorum; belli ki Juve maçında oynatmayacak, iyi oynayıp kendine gelmesini ummuş olmalı ama yine hayal kırıklığı maalesef...

Hep diyorum; Yunus' tan azami verimi almak için orta sahada üç merkez oyuncusu oynatıp kendisini sağ kanat-ofansif orta saha gibi kullanmak gerekiyor; aynısı solda Lang için de geçerli. Defansif rolleri ne kadar azaltılırsa o kadar iyi olacaktır kanısındayım. O durumda da Sane varken alacağı süreler azalacaktır ki azalmalı da zaten.

İş dönüp dolaşıp merkez orta sahadaki zaafiyete dayanıyor; Lemina 'part timer', İlkay hımbıl, Nhaga çömez olduğu için sağlam, net bir üçlü çıkamıyor kadrodan. Evet 12 kişi oynamalıyız!..

Kredisi ve torpili çok olan topçumuz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yedeğe çekilmesi gereken ilk adamdı yine de oynatıldı, ilginç

hele de Juventus maçında bu kadar efor sarf etmişken

Ön alan baskısında çok etkili özellikle Osi-Barış-Yunus üçlüsü aynı anda bastığında rakibi muhteşem boğuyoruz hele arkadan Torreira da desteğe çıkınca rakip acayip afallıyor

Ama bunun için aşırı efor sarf etmesinden dolayı mıdır nedir topu ayağına alınca karar mekanizması çok zayıfladı

Yüksek nabızla oynayamıyor galiba, alışması lazım.

Sezonun son çeyreğine girdik an itibariyle.

Bu saatten sonra ne sosyal medyada ne statta kimseyi ne gömmenin ne yerden yere vurmanın hiçbir faydası olmaz.

Instagram'a giriyorum 5-2 kazandığımız Juve maçı sonrası bile binlerce gerizekalı ve çoğunluğu paralı troll ordusu tabii Yunus'a sövüyor.

Valla siz bilirsiniz, bu cendereden ya değerlerini destekleyerek çıkarsın, ya da alayını kaybedersin şampiyonlukla birlikte.

Ayrıca siz hiç ne var altı üstü forumda yazıyoruz nolmuş yani falan demeyin, burada yazdıklarınız oyuncuların kulağına da gidiyordur, hatta bizzat kendileri de okuyordur.

Önce şu saçları eski haline getirsin. Sonra oturup aynaya baksın. Ben ne istiyorum, diye sorsun kendine. Takım kötü skorlar almaya devam ederse ilk kurban kendisi olacak. Taraftar iyi sabrediyor. Ama bir anda ıslıklamalar, yuhlamalar başlayabilir.

Ben oldum saçını yaptığından beri gol attığı maçlar dahil yok sahada.

Çok daha fazla çalışacaksın.

Sen altyapıdan geldin.

Gerekirse günde 5 saat ekstra çalışacaksın.

geçen seneki yunusu izlemek istiyorsak acilen sağ kanada çekilmeli

sanenin keyfini bekleme işinden sıkıldım 1 maç top izleyip 2 maç zulüm çekmeye gerek yok

Yunusun bir gram suçu yok yaw. Yunus kanat oyuncusu. Forvet arkasında yoğun press yapması isteniyor çocuk elinden geldiğince basmadığı koşmadığı bir an bile yok. O bölgede daha önce oynamadığı için elinden bu kadar geliyor.

Sezonun son çeyreğine girdik an itibariyle.

Bu saatten sonra ne sosyal medyada ne statta kimseyi ne gömmenin ne yerden yere vurmanın hiçbir faydası olmaz.

Instagram'a giriyorum 5-2 kazandığımız Juve maçı sonrası bile binlerce gerizekalı ve çoğunluğu paralı troll ordusu tabii Yunus'a sövüyor.

Valla siz bilirsiniz, bu cendereden ya değerlerini destekleyerek çıkarsın, ya da alayını kaybedersin şampiyonlukla birlikte.

Ayrıca siz hiç ne var altı üstü forumda yazıyoruz nolmuş yani falan demeyin, burada yazdıklarınız oyuncuların kulağına da gidiyordur, hatta bizzat kendileri de okuyordur.
Aptal onlar taraftar degil yaw. Mesela barış juve maçında orta açarken topu tribüne dikmişti. Orada ıslıklansaydi o maçı çeviremezdik malesef. Son dönemde taraftar sayımız baya arttı. Muhtemelen Z kuşağı daha yıkıcı olacak.

İyi günler geçirmiyor olabilir, formu düşmüş olabilir.

Sahip çıkalım değerlerimize. Bugün düşer, yarın yükselir.

İnsan bunlar da.

Yunus topsuz oyunda kendini fazla yoruyor sanırım. Bu da topla buluştuğunda saçma sapan hallere dönüşmesine sebep oluyor gibi geliyor bana... Bir de yeğen osi den çok mu çekiniyor nedir bilmiyorum sebebini tek opsiyonu osi olarak görüp doğru zamanda yanlış zamanda bir an önce topu ona geçirmeye çalışıyor. Dün bodo maçının özetini falan izledim. Ne güzel oynamışsın o maçlarda... aceleci olmadan doğru zamanda doğru paslarla oynarsan kotarırsın bu işi. Bir de bacakları güçlendir de her dokunuşta kendini yerde bulma...

Yunus topsuz oyunda kendini fazla yoruyor sanırım. Bu da topla buluştuğunda saçma sapan hallere dönüşmesine sebep oluyor gibi geliyor bana... Bir de yeğen osi den çok mu çekiniyor nedir bilmiyorum sebebini tek opsiyonu osi olarak görüp doğru zamanda yanlış zamanda bir an önce topu ona geçirmeye çalışıyor. Dün bodo maçının özetini falan izledim. Ne güzel oynamışsın o maçlarda... aceleci olmadan doğru zamanda doğru paslarla oynarsan kotarırsın bu işi. Bir de bacakları güçlendir de her dokunuşta kendini yerde bulma...
Aksine sakatlıktan döndüğünden beri topsuz oyunda çok hatalı bir oyunu var. Özellikle top bizdeyken topsuz oyunda o kadar kötü pozisyon alıyor ki, top ayağındayken yaptığı hatalardan daha çok bu duruma sinirleniyorum.

Geri
Üst Alt