- 12 Ocak 2013
- 50.754
- 60.086
- 4.323
bu sezon 1 tane iyi maçı var mı cidden hatırlamıyorum, bu sezon full sıçışta gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aptal onlar taraftar degil yaw. Mesela barış juve maçında orta açarken topu tribüne dikmişti. Orada ıslıklansaydi o maçı çeviremezdik malesef. Son dönemde taraftar sayımız baya arttı. Muhtemelen Z kuşağı daha yıkıcı olacak.Sezonun son çeyreğine girdik an itibariyle.
Bu saatten sonra ne sosyal medyada ne statta kimseyi ne gömmenin ne yerden yere vurmanın hiçbir faydası olmaz.
Instagram'a giriyorum 5-2 kazandığımız Juve maçı sonrası bile binlerce gerizekalı ve çoğunluğu paralı troll ordusu tabii Yunus'a sövüyor.
Valla siz bilirsiniz, bu cendereden ya değerlerini destekleyerek çıkarsın, ya da alayını kaybedersin şampiyonlukla birlikte.
Ayrıca siz hiç ne var altı üstü forumda yazıyoruz nolmuş yani falan demeyin, burada yazdıklarınız oyuncuların kulağına da gidiyordur, hatta bizzat kendileri de okuyordur.
Aksine sakatlıktan döndüğünden beri topsuz oyunda çok hatalı bir oyunu var. Özellikle top bizdeyken topsuz oyunda o kadar kötü pozisyon alıyor ki, top ayağındayken yaptığı hatalardan daha çok bu duruma sinirleniyorum.Yunus topsuz oyunda kendini fazla yoruyor sanırım. Bu da topla buluştuğunda saçma sapan hallere dönüşmesine sebep oluyor gibi geliyor bana... Bir de yeğen osi den çok mu çekiniyor nedir bilmiyorum sebebini tek opsiyonu osi olarak görüp doğru zamanda yanlış zamanda bir an önce topu ona geçirmeye çalışıyor. Dün bodo maçının özetini falan izledim. Ne güzel oynamışsın o maçlarda... aceleci olmadan doğru zamanda doğru paslarla oynarsan kotarırsın bu işi. Bir de bacakları güçlendir de her dokunuşta kendini yerde bulma...