- 19 Mart 2014
- 28.205
- 29.658
- 2.598
Nerede bu liste, yine ne tür pazarlıklar dönüyor. Bilmek hakkımız diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede bu liste, yine ne tür pazarlıklar dönüyor. Bilmek hakkımız diye düşünüyorum.
Hain tuncay,,yarışmanın
Tuncayın totemi heralde hep sona kalıyor![]()
Mahir kardeşim sen baştan ifade etmemiştin. Uzattıkça uzattın. Yada ben öyle hatırlıyorum. Uğur kardeşimiz yarışmayı 3 güne yaydı. Oda listelerin sağlıklı bir şekilde değerlendirilmesi için olduğunu ifade etti. Senin düzenlediğin organizasyon da iyiydi ancak kafalarda oldukça fazla soru işareti kaldı. Alpay ile anlaşma yaparak bazı arkadaşların puanlarında oynama yaptığın hususunda dedikodular döndü. Bunları ise gülünç diye ifade ederek üzerini örttün.Yarışmayı 5 güne yaydığım için veryansın edenler bugün yarışmanın geniş zamana yayılmasının çok iyi olduğunu söylüyor. Bu çarpık fikirler hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum Levent Bey.
Mahir kardeşim sen baştan ifade etmemiştin. Uzattıkça uzattın. Yada ben öyle hatırlıyorum. Uğur kardeşimiz yarışmayı 3 güne yaydı. Oda listelerin sağlıklı bir şekilde değerlendirilmesi için olduğunu ifade etti. Senin düzenlediğin organizasyon da iyiydi ancak kafalarda oldukça fazla soru işareti kaldı. Alpay ile anlaşma yaparak bazı arkadaşların puanlarında oynama yaptığın hususunda dedikodular döndü. Bunları ise gülünç diye ifade ederek üzerini örttün.![]()
Arkadaşlar merhaba. "Temiz Eurovision" sloganıyla şahsımın düzenlemiş olacağı ikinci GSC Eurovision şarkı yarışmasına hoşgeldiniz.
En başından söyleyeyim; sonuçlar 30 Aralık 2018 gecesi açıklanacaktır.
Bu sebeple katılacak olan arkadaşların puanlama yapmak için bayağı vakti olacak. Sindire sindire yapacağımız bir yarışma olacak. Keyif almanızı umar, şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Yada ben öyle hatırlıyorum diye not düşmüştüm. Her neyse hadi yarışmanın baştan verildiği hususunda ben haksızım. Lakin özel mesajlar ile bazı yarışmacılar ile iş tuttuğun hususunda dönen dedikodulara ne cevap vereceksin. Alpay'ın şampiyon olması için bazı yarışmacıların puanlarında dikkat çekmeyecek kesintiler yaptığın söyleniyor. Ayyuka çıkan bu meseleler ile ilgili cevapların nelerdir.?İfade mi etmedim? Alttaki mesajı okur musun abi!
Yada ben öyle hatırlıyorum diye not düşmüştüm. Her neyse hadi yarışmanın baştan verildiği hususunda ben haksızım. Lakin özel mesajlar ile bazı yarışmacılar ile iş tuttuğun hususunda dönen dedikodulara ne cevap vereceksin. Alpay'ın şampiyon olması için bazı yarışmacıların puanlarında dikkat çekmeyecek kesintiler yaptığın söyleniyor. Ayyuka çıkan bu meseleler ile ilgili cevapların nelerdir.?
Sesinin çok çıkması suçluluk psikolojisi gereği diye düşünüyorum. Biz seni Fenerli zannediyorduk birde Tinerci çıktı ortayaGülünç bulduğum için cevap vermeyeceğim. Adminler isterlerse mesajlarımı okuyabilirler. Biriyle bir anlaşma yaptıysam, ispat ederlerse eğer Beşiktaş formasıyla fotoğraf çekilir; yayınlarım. "Hodri meydan!" demek isterdim ama Keramettin'e güvenmiyorum. Adam sistemi geriye alır öyle mesajlar varmış gibi gösterir. Giydirir o formayı bana; vazgeçtim! Kimseyi ikna etmek zorunda değilim.
İyi forumlar!
Sesinin çok çıkması suçluluk psikolojisi gereği diye düşünüyorum. Biz seni Fenerli zannediyorduk birde Tinerci çıktı ortayaNe diyeceğimi inan bilmiyorum. Nutkum tutulmuş vaziyetteyim.
![]()
Ne sabırsız adamlarsınız yaa gönderiyorum.
Ulan Kanadali Kovboy utanmiyor musun bu kadar insani bekletmeye.
Bari bu sefer 12 puani yapistir, gecenki yarismada yerli sarkiyla katilmama ragmen 12 vermedin.
@Melih Sönmez nobette show yapma ESCde show yap ; BECEREBİLİRSENMelih gelip gelip nobette bize hayatimiz yok diye show yapacagina sarkini at kardesim