110. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması Final Başlığı | Şampiyon: Levent Akgün

benim bile donum terledi duja gidiom

@Alpay Asma nerde beyler sayfalar mi hızlı geçiyor ben göremiyorum

58b5c042d60e2arazi%20toplula%C5%9Ft%C4%B1rma%20planlar%C4%B1.jpg

Yazıklar olsun! Sabah hesaplaşacağız hepinizle!

Emeğine sağlık Uğur Bey.

GSC'nin müzik kulağı her daim vasattan yanadır tezi ispatlanmıştır. Sonra vasat şarkı ile 1. oldum diye ağlıyorsunuz.

Puuuh

Değerli dostlarım;

Şahsıma layık gördüğünüz şampiyonluktan dolayı herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Başta muhteşem bir organizasyona imza koyan ve bir önceki yarışmanın skandallarının izlerini tamamen silen @Uğur Bulut şefimize teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Yeni Türkü'ye hak ettiği yere getiren değerli katılımcılara iletiyorum. Özellikle 12 Puan veren @Mehmet Arslaner @Melih Sönmez @Buğra Ay @Arif Doğan Karakaya @Batuhan Aydemir kardeşlerime özel olarak teşekkür ediyorum. En az puan'dan en üstün bir altına kadar Yeni Türkü ve Şahsıma oy veren kardeşlerimi de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bugün kazanan GSC olmuştur. Bugün kazanan GSC Eurovision yarışması olmuştur. Son yarışmalar da iyice skandallar ve şike muhabbetleri ile anılan yarışmanın hak ettiği değer bugün tekrardan kazanılmıştır. Bugün kazanan sadece Levent Akgün değildir. Bugün Tokyo,Jakarta,Buenos Aires,Lima,Sucre,Ottowa,Toronto,Göteborg,Hamburg,Hannover,Kalküta,Torino ve Luanda'dır. Tarihin akışını değiştiren bu şampiyonluk için hepinize sevgi ve hürmetlerimi sunarım.

Levent AKGÜN
GSC Eurovision 110. Yarışmanın ŞAMPİYONU !

Tıs tıs yapan ablamızla (a take away show), binlerce şarkı kulağımdan geçmiş olsa da bir kez bile duymadığım yolum seninle ve daha niceleri ile playlistime harika katkıları olan çok güzel bir yarışma oldu. Kwoon - I lived on the moon şarkısının bulunduğu yarışmadan sonra favorim bu oldu. @Levent Akgün tebrikler kesinlikle hak eden bir efsane, @Yusuf Kara bassıyla titreten bir eserle haklı bir ikincilik. Yarışmayı düzenleyen @Uğur Bulut Tekrar tekrar teşekkürler

Eline sağlık Uğur, Tebrik ederim Levent abi.

Çok enteresan bir yarışmaydı, en dikkatimi çeken pek kıymetli Demir Baş kardeşimin performansıydı hayır yani şarkısı kötü falan da değildi neredeyse 0 puan alacaktı gerçekten ilginç bir olay.

Erman Türker ve Mahir Koç'un ise Allah belasını versin.

Alpay nerede ya :D 50 puandan sonra kaçtı sanırım. :)

Geri
Üst Alt