110. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması Final Başlığı | Şampiyon: Levent Akgün

Mahir ya ne anlatıyorsun. Galibiyetimizi kutluyoruz şurada :(

Merhaba Gençler,

@Keramettin TANRIVERDİ nin bir kaç gün önce yarışma başlığındaki mention' unu yeni görmüş bulunuyorum.

Uzun zaman olmuş foruma yazmayalı. Çocuk insanın hayatını epey değiştiriyor, hele bir de ayaklanıp, sürekli seninle oyun oynamak istediğinde kendine ayıracak vakit bulmak zor oluyor.

Neyse gelelim meseleye @Alpay Asma nın yasaklı şarkı ile şampiyon olduğu doğrudur. :D

Bir açıklama daha yasaklı listesine hazırlayan ben değil, sevgili @Tolga Aybakan dır, sonrasında da @Aslan Türkoğlu güncelleyerek baya emek vermiştir. Ara sıra da el birliği ile diğer adminler, süper modlar, modlar güncel tutmaya çalıştık. Listenin benim adımı taşımasının sebebi sanırım o listeyi ezbere biliyor olmam.

Şimdi gelelim asıl bombaya; yasaklı listesinden bahsetmişken.

Bu yarışmadaki Telli Turna' da aslında yasaklı bir şarkıdır. :D

Haris Alexiou - Teli Teli Teli ismi ile daha önce yarışmıştır :D

Benim canavarıma ne olmuş bu arada ya :)

YARIŞMA İPTAL EDİLMELİ!

Tarihin en rezil yarışması sayılabilir bu!

YARIŞMA İPTAL EDİLMELİ!

Tarihin en rezil yarışması sayılabilir bu!

Tarihte başka ne rezil yarışmalar var, ne şikeler, ne operasyonlar, puan başına kurulan like borsaları, juri manipulasyonları, kaldı ki bunlar en hafifleri, anlatsam rezillik çıkar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir adet şampiyonluğumuz da vardı bu yarışmada hey gidi günler. Yine yapılırsa katılmak isterim

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonluğumuza fenerliler gölge düşürmeye çalışıyor. Lakin güneş balçıkla sıvanmaz.

Yarışma tertipleyin. Yok mu bir gönüllü?

Geri
Üst Alt