Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.880
- 21.931
- 3.553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaslanıyorsun Can efendi Yaşlanıyorsun.![]()
coban yıldızının orjinal versiyonunu dinledin mi o da çok iyidirYine 12 vermedin zalim Kanadali.
Teşekkür ederim. Hakikaten böyle bir parçanın unutulması çok acayip, mesela çok saçma listelerde gümbür gümbür kazanabilecek bir parçaydı.@Levent Akgün Tebrikler abi. parçayı gördüğüm an 12 puan için diğer şarkılara bakmaya grk bile duymadım.
coban yıldızının orjinal versiyonunu dinledin mi o da çok iyidir
Tebrikler kardesim. Guzel parca secmissin. Eskiye goturdu. Listeyi gorur gormez kazanacagini biliyordum. Yeniden tebrik ederim.Değerli dostlarım;
Şahsıma layık gördüğünüz şampiyonluktan dolayı herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Başta muhteşem bir organizasyona imza koyan ve bir önceki yarışmanın skandallarının izlerini tamamen silen @Uğur Bulut şefimize teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Yeni Türkü'ye hak ettiği yere getiren değerli katılımcılara iletiyorum. Özellikle 12 Puan veren @Mehmet Arslaner @Melih Sönmez @Buğra Ay @Arif Doğan Karakaya @Batuhan Aydemir kardeşlerime özel olarak teşekkür ediyorum. En az puan'dan en üstün bir altına kadar Yeni Türkü ve Şahsıma oy veren kardeşlerimi de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bugün kazanan GSC olmuştur. Bugün kazanan GSC Eurovision yarışması olmuştur. Son yarışmalar da iyice skandallar ve şike muhabbetleri ile anılan yarışmanın hak ettiği değer bugün tekrardan kazanılmıştır. Bugün kazanan sadece Levent Akgün değildir. Bugün Tokyo,Jakarta,Buenos Aires,Lima,Sucre,Ottowa,Toronto,Göteborg,Hamburg,Hannover,Kalküta,Torino ve Luanda'dır. Tarihin akışını değiştiren bu şampiyonluk için hepinize sevgi ve hürmetlerimi sunarım.
Levent AKGÜN
GSC Eurovision 110. Yarışmanın ŞAMPİYONU !
Lenny Kravitz - Low isimli esere puan vermeyen herkesi tebrik ederim, sağolun.
Değerli dostlarım;
Şahsıma layık gördüğünüz şampiyonluktan dolayı herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Başta muhteşem bir organizasyona imza koyan ve bir önceki yarışmanın skandallarının izlerini tamamen silen @Uğur Bulut şefimize teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Yeni Türkü'ye hak ettiği yere getiren değerli katılımcılara iletiyorum. Özellikle 12 Puan veren @Mehmet Arslaner @Melih Sönmez @Buğra Ay @Arif Doğan Karakaya @Batuhan Aydemir kardeşlerime özel olarak teşekkür ediyorum. En az puan'dan en üstün bir altına kadar Yeni Türkü ve Şahsıma oy veren kardeşlerimi de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bugün kazanan GSC olmuştur. Bugün kazanan GSC Eurovision yarışması olmuştur. Son yarışmalar da iyice skandallar ve şike muhabbetleri ile anılan yarışmanın hak ettiği değer bugün tekrardan kazanılmıştır. Bugün kazanan sadece Levent Akgün değildir. Bugün Tokyo,Jakarta,Buenos Aires,Lima,Sucre,Ottowa,Toronto,Göteborg,Hamburg,Hannover,Kalküta,Torino ve Luanda'dır. Tarihin akışını değiştiren bu şampiyonluk için hepinize sevgi ve hürmetlerimi sunarım.
Levent AKGÜN
GSC Eurovision 110. Yarışmanın ŞAMPİYONU !
Evet biliyorum ama ben sözlerini anlamadigim sarkilari sevmiyorum. Tik gibi birsey.
Illa sözünü anlayacagim![]()
Kafa açmaSırf Alpay Bey paylaştı diye şarkıya laf etme Keramettinciğim. Gayet keyifli bir şarkı. İlk defa dinledim. Spotify listeme ekledim bile.
Kafa açma
Sen vitaminken katılıyordum. High hopes gibi bir eser 7. olduğu günden beri protesto ediyorum.Yarışmaya, yarışmacılara devamlı laf ediyorsun. Seni sahnede görelim sevgili Keramettin!
Sen vitaminken katılıyordum. High hopes gibi bir eser 7. olduğu günden beri protesto ediyorum.
Örneğin bu yarışmada çok fazla yasaklı şarkı vardı, denetim mekanizması da çok zayıf.
Tabii beni kızdırırsan jürili özel bir format düzenleyip seni sonuncu yapabilirim.
Niye yav?Çoban Yıldızı ile senin yarıştığını tahmin etmiştim. 7 puanı senin için verdim. Teoman'ın yüzün üzerinde şarkısı vardır hepsini ezbere bilir, keyifle dinlerim. Lakin Çoban Yıldızı . . . Keşke hiç olmasaydı. Neyse.
Niye yav?
sent via GSC
Şarkının klibi de çok can sıkıcı ilk izlediğimde moralim çok bozuktu. Bir türlü etkisinden kopamadım. 10 sene olmuştur albüm çıkalı.
Şu an bunu dinliyorum bu arada.