- 19 Mart 2014
- 28.205
- 29.658
- 2.598
@Serkan G. Veren Katılıyor musun Göztepeli forum mensubu arkadaş ? Yoksa gölge etmeyelim başka başlıklara salça olalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama orada kutsala, namusa filan laf edilmedi diye hatırlıyorum bu bel altı oldu
beni yazmamışın rtasYarışmacı listemiz güncellenmiştir.
Sal beni ustad@Serkan G. Veren Katılıyor musun Göztepeli forum mensubu arkadaş ? Yoksa gölge etmeyelim başka başlıklara salça olalım.
Pvision duzenleyecegim katilmani umarimbeni yazmamışın rtas
hiçbir mucadeleden kacmamPvision duzenleyecegim katilmani umarim
Heybetli p lerin raks ettigi ve carpistigi bir organizasyonhiçbir mucadeleden kacmam
nasıl bir yarısmaydı
olur ama @Arif Doğan Karakaya @Kubat Tokmakçı @Ahmet Sarı da katılacakHeybetli p lerin raks ettigi ve carpistigi bir organizasyon
Ben mi başlatmıştım hatırlamıyorum özür dilerim ama sen de ağır vurdun cidden ben başlattıysam kusura kalmaDogru da. Orada aklimla dalga gecildi. Kimse benim sana yaptigim espriden dolayi top muamelesi yapmayacak. Ama salak lan bu diye damgayi yiyen ben oldum. O milletin zihninde oyle yer tutacak. Cok ta umurumda degil tanimadigim insanlarin hakkimda ne dusundukleri. Dolayisiyla alinma please. Daha konusmak istersen ozelden devam edelim burayi mesgul etmeyelim. Sonra diskalifiye oluruz az olan kazanma sansimizi da kaybederiz.
Ben mi başlatmıştım hatırlamıyorum özür dilerim ama sen de ağır vurdun cidden ben başlattıysam kusura kalma
formatı bilmiyorum kiNapcaz? Masaya mi vurucaz?
formatı bilmiyorum ki
gerekirse vuracaz ama kacıs yok
formatı bilmiyorum ki
gerekirse vuracaz ama kacıs yok