112. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı şarkı Rag'n Bone - Human.
Listeyi görür görmez zaten bu sarki ile sanki daha once katilan olmustu dedim. Belki daha once ben katilmisimdir o şarkı ile, su an hatırlamıyorum. Ama maalesef yasaklı şarkı var.

Playlist çok kötü diyen adamlar nerede ya bu klişe öksüz mü kalacak buna izin veremem siz yapmayacaksanız talibim
Kadim esc esprileri de pek yapılmıyor artık nedense, playlist açıklandıktan 2-3 dakika falan sonra puanları gönderdim yaz da keyfimiz yerine gelsin, o şaka bayadır yapılmıyor.

Tam benlik soru, ben olsam çok samimi söylüyorum otobüsten inince adamın veya kadının gözden kaybolmasını beklerim, sohbet etmek istemediğim insanla yan yana gelmemek için her şeyi yaparım. Mesela aynı şey değil ama şöyle bir örnek vereyim, whatsapp'ta mesaj attığını gördüğüm ama özellikle mavi tık çıkmasın diye okumadığım en az 30 mesaj falan vardır çeşitli kişilerden.
Tez canlıyım valla ben ağabey onun gitmesini bekleyemem birde insanlar bana göre hep yavaş yürüyor beklesem bile gidene kadar tekrar yakalarım kesin en iyisi yolu değiştirmek ama o da vebalı gibi davranıyormuşum gibi hissediyorum ya da kendimi tam bir insan düşmanı asosyal gibi öyle de olabilirim sanki bilemedim ama neyse. O dediğin de ayıp değil mi ağabey ya adam illa seni yakalar çevrimiçi filan bir şekil denk gelirsen bir çeşit işgüzarlık olarak değerlendirmez mi gördüğü halde görmemezlikten geliyor filan diyerekten he zaten görüşmek istemediğin birinin fikri pek umurunda olmaz ama ben konuları muallakta bırakmayı sevmem iyi kötü kesin dönerim gibi bir gün bilemedim yalnız ağabey çok seri boş yapmadık mı tanımlayamadığımız başka duygu ve durumlardan devam edelim sıra sende

Kadim esc esprileri de pek yapılmıyor artık nedense, playlist açıklandıktan 2-3 dakika falan sonra puanları gönderdim yaz da keyfimiz yerine gelsin, o şaka bayadır yapılmıyor.
Ah be ağabey aklımdaydı valla tam da

cem yılmaz tüm sırrı bozdun ya ile ilgili görsel sonucu

Yasaklı şarkı Rag'n Bone - Human.
Listeyi görür görmez zaten bu sarki ile sanki daha once katilan olmustu dedim. Belki daha once ben katilmisimdir o şarkı ile, su an hatırlamıyorum. Ama maalesef yasaklı şarkı var.
Belirttiğin iyi olmuş yoksa puan vermeyi düşünüyordum. @Levent Akgün yasaklı şarkı varmış abey.

Tez canlıyım valla ben ağabey onun gitmesini bekleyemem birde insanlar bana göre hep yavaş yürüyor beklesem bile gidene kadar tekrar yakalarım kesin en iyisi yolu değiştirmek ama o da vebalı gibi davranıyormuşum gibi hissediyorum ya da kendimi tam bir insan düşmanı asosyal gibi öyle de olabilirim sanki bilemedim ama neyse. O dediğin de ayıp değil mi ağabey ya adam illa seni yakalar çevrimiçi filan bir şekil denk gelirsen bir çeşit işgüzarlık olarak değerlendirmez mi gördüğü halde görmemezlikten geliyor filan diyerekten he zaten görüşmek istemediğin birinin fikri pek umurunda olmaz ama ben konuları muallakta bırakmayı sevmem iyi kötü kesin dönerim gibi bir gün bilemedim yalnız ağabey çok seri boş yapmadık mı tanımlayamadığımız başka duygu ve durumlardan devam edelim sıra sende
Eskiden çok önemserdim böyle şeyleri de sonra gerçekten muhtaç ve zor durumdayken yanında atıyorum 100 kişiden yalnızca 2-3'ünün kaldığını görünce saldım, umurumda olmaz yani milletin ne düşündüğü. Çok önemli bir durum varsa ararlar zaten arayanı açıyorum her türlü.

Devam edelim. Playlist ilk mesaja eklenmiştir. Komisyonda değerlendirip parça yada sahibi ile ilgili hükmümüzü vereceğiz. Lütfen bu liste üzerinden devam edelim.

Listenin sonuna geliyordum neredeyse ama yasaklı parça hiç dikkatimi çekmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt