- 19 Mart 2014
- 28.205
- 29.658
- 2.598
Neye skandal gönderdiğin parçayı biliyorum.
Boşa Skandal deme silinenler arasında seninkisi yok.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşırı yavaş liste![]()
Çoğu daha önce dinlediğim şarkılar.
geçen yarışmadan iyi
Bu şarkının bu yarışmada şansı olur mu?
Alpay hırbosu gibiler yasaklı şarkıyla birinci olup seslerini çıkarmıyorlar abi böyle olunca.Yasaklı şarkı var bu arada.
Hey gidi Arda abi olacaktı ki şimdi ortalığı birbirine katacaktı yasaklı var diye.
sanmıyorum
Dogru cikarsa 10 layk verecegimSenin şarkın hangisi olduğunu tespit ettim. Eminim. İddiaya bile girebilirim. Normalde 12 puan vereceğim bir şarkı. Çok güzeldir. Ama geçen yarışma skandalından sonra 1 puan vereceğim. Çok üzgünüm.
Tebrik ederim Nuri.Senin şarkın hangisi olduğunu tespit ettim. Eminim. İddiaya bile girebilirim. Normalde 12 puan vereceğim bir şarkı. Çok güzeldir. Ama geçen yarışma skandalından sonra 1 puan vereceğim. Çok üzgünüm.
Tebrik ederim Nuri.
Alpayı her an ihraç edebilirim, puanları gönderemez ve diskalifiye edilebilir.
Kaç yıldır onu sana karşı savundum. Bir özrü borç bilirim. Bilahare özür dilerim senden. Gamsız bir adamın tekiymiş.
Üzdün. Çıkış yapıyorum.
Sana karşı bir nefret, sevgisizlik beslemedim. Aksine hala çok severim. Ama çok gamsızsın be Alpay. Koskoca yarışmanın anasını ağlattın mahcubiyet yok.
Gamsızlık var bu konuda aksini söylemek yalan olur.
Yarışma eskisi gibi 2. Günün sonunda bitecek şekilde yapılamadığı sürece organizasyonu düzenleyen için sıkıntılı olacak ama.
İyi de yarışmanın 2. günün sonunda bitmesi imkansız. Çoğumuz iş hayatındayız. Emek isteyen bir iş. O yüzden hem yarışmacı için hem de yarışmayı düzenleyen için yarışmanın 3-4 günde bitmesi çok normal. Bu arada parantez içinde belirteyim (kendini savunma, oluşturduğun takvime sen uymadın)
Daha önce bitiyordu. Normalde hepinizi 10’ar defa mention ile tacizlerdim
Bana da ters zamana denk geldi saldım.
Diskalifiye konusunda fena batırdım
Sonuç kısmında da sarkan bir buluşma geciktirdi. Kabul etmek gerekir ki herhangi bir kız ile yarışma arasında kalınca tercihin yarışma oluyorsa evde kalırsın![]()