112. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neye skandal gönderdiğin parçayı biliyorum. :D Boşa Skandal deme silinenler arasında seninkisi yok.

Uzatmayalım. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çoğu daha önce dinlediğim şarkılar.

geçen yarışmadan iyi

Senin şarkın hangisi olduğunu tespit ettim. Eminim. İddiaya bile girebilirim. Normalde 12 puan vereceğim bir şarkı. Çok güzeldir. Ama geçen yarışma skandalından sonra 1 puan vereceğim. Çok üzgünüm.
Tebrik ederim Nuri.

Alpayı her an ihraç edebilirim, puanları gönderemez ve diskalifiye edilebilir.

Sana karşı bir nefret, sevgisizlik beslemedim. Aksine hala çok severim. Ama çok gamsızsın be Alpay. Koskoca yarışmanın anasını ağlattın mahcubiyet yok.

Gamsızlık var bu konuda aksini söylemek yalan olur.

Yarışma eskisi gibi 2. Günün sonunda bitecek şekilde yapılamadığı sürece organizasyonu düzenleyen için sıkıntılı olacak ama.

Gamsızlık var bu konuda aksini söylemek yalan olur.

Yarışma eskisi gibi 2. Günün sonunda bitecek şekilde yapılamadığı sürece organizasyonu düzenleyen için sıkıntılı olacak ama.

İyi de yarışmanın 2. günün sonunda bitmesi imkansız. Çoğumuz iş hayatındayız. Emek isteyen bir iş. O yüzden hem yarışmacı için hem de yarışmayı düzenleyen için yarışmanın 3-4 günde bitmesi çok normal. Bu arada parantez içinde belirteyim (kendini savunma, oluşturduğun takvime sen uymadın :asd:)

İyi de yarışmanın 2. günün sonunda bitmesi imkansız. Çoğumuz iş hayatındayız. Emek isteyen bir iş. O yüzden hem yarışmacı için hem de yarışmayı düzenleyen için yarışmanın 3-4 günde bitmesi çok normal. Bu arada parantez içinde belirteyim (kendini savunma, oluşturduğun takvime sen uymadın :asd:)

Daha önce bitiyordu. Normalde hepinizi 10’ar defa mention ile tacizlerdim 😀

Bana da ters zamana denk geldi saldım.

Diskalifiye konusunda fena batırdım 🙃

Sonuç kısmında da sarkan bir buluşma geciktirdi. Kabul etmek gerekir ki herhangi bir kız ile yarışma arasında kalınca tercihin yarışma oluyorsa evde kalırsın😀

Daha önce bitiyordu. Normalde hepinizi 10’ar defa mention ile tacizlerdim 😀

Bana da ters zamana denk geldi saldım.

Diskalifiye konusunda fena batırdım 🙃

Sonuç kısmında da sarkan bir buluşma geciktirdi. Kabul etmek gerekir ki herhangi bir kız ile yarışma arasında kalınca tercihin yarışma oluyorsa evde kalırsın😀

@Keramettin TANRIVERDİ adamın çok geçerli bir sebebi varmış. Çok fenasın sen. Ben Alpaycıyım artık. Adam King 👑

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt