Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.853
- 21.097
- 2.643
PmPamir istedigini elde etmek ıstersen bı msj uzagındayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PmPamir istedigini elde etmek ıstersen bı msj uzagındayım
hayatında 300 euroyu aynı anda gördün mü lan sen@Berke Deniz kalpazanın teki.Paralarınızı alıp pavyonda yiyecek.Benimde 300 euro kadar paramı aldı.
Reis çok güzeldi ama o paraya gelen karı. Hakkını helal et.@Berke Deniz kalpazanın teki.Paralarınızı alıp pavyonda yiyecek.Benimde 300 euro kadar paramı aldı.
Reis çok güzeldi ama o paraya gelen karı. Hakkını helal et.
hayatında 300 euroyu aynı anda gördün mü lan sen
Yazın diyor.Yazın.
Dışarı çık bi hava al gelArkadaslar konuyu kirletmeyelim lütfen
Derhal 1 yetkiliye sikayet edelim@Berke Deniz kalpazanın teki.Paralarınızı alıp pavyonda yiyecek.Benimde 300 euro kadar paramı aldı.
Sonuncusu Mehmet Arslaner işte yazın dedi.Hadi kalkıyor, son 1 kişi hemen kalkıyor Topkapı hemen
Ekli dosyayı görüntüle 75459
Yazdım abi, Mehmet abi ile kapattık kontenjanıSonuncusu Mehmet Arslaner işte yazın dedi.
Bana neden abi ona neden sadece Mehmet dedin kardeşim? O da kadayıf oldu artık.Yazdım abi, Mehmet ile kapattık kontenjanı
Ona da abi diyecektim tabi hızlı yazınca patladı mesajBana neden abi ona neden sadece Mehmet dedin kardeşim? O da kadayıf oldu artık.
umreye gitmedin inş yakın zamandaBana neden abi ona neden sadece Mehmet dedin kardeşim? O da kadayıf oldu artık.
Yok ben o işi geçen sene hallettim kardeşim. Beni 5 sene idare edecek kadar nur stokladım hamdolsun.umreye gitmedin inş yakın zamanda
Kafayı yemiş.umreye gitmedin inş yakın zamanda
Alemsin AgabeyBana neden abi ona neden sadece Mehmet dedin kardeşim? O da kadayıf oldu artık.