- 19 Mart 2014
- 28.205
- 29.658
- 2.598
Birazdan gönderiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son gün ne zamanPuanları bekliyorum atmayan arkadaşlar hadi da
Bugün 16.00 son abison gün ne zaman
Bugün 16.00 son abi
Ama söyledik bunları biz
şimdi başlasam 4e kadar bitmez olm şarkılar napacazAma söyledik bunları biz![]()
Genel kanı şarkıların çok rahat puanlandığı yönünde. Bazı yarışmacılar listeye bakar bakmaz puanların yarısını verdiklerii söylüyorlarşimdi başlasam 4e kadar bitmez olm şarkılar napacaz![]()
Modum lütfen uzat kuduz yiyecem vaktim yok şu an saat 2 de uyandım zatenBugün 16.00 son abi
Saat 18.00 iyi mi çok istedin bakModum lütfen uzat kuduz yiyecem vaktim yok şu an saat 2 de uyandım zaten![]()
SüperSaat 18.00 iyi mi çok istedin bak![]()
Geçmiş olsun abi, kim tırmaladı
Abi tıbbi durum varmış amalan zamaninda yollamayacaksaniz katilip adami niye ugrastiriyonuz
Sokak köpeği ya. Beslediğimiz bi çete var bi köpeği onların arasına katmaya çalışıyordum güçsüzde biraz. Isırdı puşt ama diş geçirmedi öyleGeçmiş olsun abi, kim tırmaladı
Haksizlik olmasin diye sarkilari sn sn dinledimGenel kanı şarkıların çok rahat puanlandığı yönünde. Bazı yarışmacılar listeye bakar bakmaz puanların yarısını verdiklerii söylüyorlar![]()
Ne diye uğraşırsın böyle şeylerleSokak köpeği ya. Beslediğimiz bi çete var bi köpeği onların arasına katmaya çalışıyordum güçsüzde biraz. Isırdı puşt ama diş geçirmedi öyle![]()