113. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlama Sona Ermiştir.

sakin olamıyorum oyun vidyosu izledim fln diyor
3600.jpg

Bir kısmını dinlemiştim bir kısmını da şimdi dinleyip puanları yarım saat bir saate gönderirim. Gecikme için tekrardan özür diliyorum. Gecikmenin nedeni, Valve denen Allahsızların yaptığı ve dün piyasaya sürdüğü Half-Life Alyx VR oyunudur. Oynayamıyorum ama ağzımdan salyalar aka aka videolarını seyretmekle meşgulüm. Dün akşamdan beri beni iptal etti. Ölsem farkında olmam öyle kendimden geçtim. Bir de oynayabilsem Allah bilir ne hale gelirdim.

1585065990246.webp

Bir kısmını dinlemiştim bir kısmını da şimdi dinleyip puanları yarım saat bir saate gönderirim. Gecikme için tekrardan özür diliyorum. Gecikmenin nedeni, Valve denen Allahsızların yaptığı ve dün piyasaya sürdüğü Half-Life Alyx VR oyunudur. Oynayamıyorum ama ağzımdan salyalar aka aka videolarını seyretmekle meşgulüm. Dün akşamdan beri beni iptal etti. Ölsem farkında olmam öyle kendimden geçtim. Bir de oynayabilsem Allah bilir ne hale gelirdim.

Utanma da yok değil mi!!!

Şu an bi half life yüzünden bi de hiç sesi soluğu çıkmayan @Can BÜYÜK abimizi bekliyoruz. Kalan yarışmacıların puanları ulaştı.
Puanlarımı gönderdim. Çoğunu dün dinlemişim zaten. Geri kalanı çok zaman almadı. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Half life videosu için mi bekliyoruz kaç saattir.
Ağabey ben puanlarımı gönderdim. Şu an @Can BÜYÜK kardeşimi bekliyoruz. O da büyük ihtimal hazır eve kapanmışken Breaking Bad dizisine 7. dikişi atayım demiş ve ilk sezondan itibaren yeniden izlemeye başlamış olabilir ;D Böylelikle topu Can kardeşime atarak müsaadenizle ben aradan sıvışıyorum. Ah be kardeşim madem unutacaksın neden ESC'ye katılırsın...

Geri
Üst Alt