- 3 Haziran 2015
- 54.449
- 62.689
- 3.963
Yarisma sonunda kimin hangi sarkiyi yolladigi açiklansa da Raporlasak
Bu ne yaw
Bu ne yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayı sakinsenin allah cezanı versin
Her şey şeffaf bir şekilde açıklanacak içiniz rahat olsunYarisma sonunda kimin hangi sarkiyi yolladigi açiklansa da Raporlasak
Bu ne yaw
Bana avatar yapacan mi kelhanda bekliyorum ha ülkücü bıyıklıYarisma sonunda kimin hangi sarkiyi yolladigi açiklansa da Raporlasak
Bu ne yaw
sakin olamıyorum oyun vidyosu izledim fln diyorDayı sakin![]()
sakin olamıyorum oyun vidyosu izledim fln diyor
Bir kısmını dinlemiştim bir kısmını da şimdi dinleyip puanları yarım saat bir saate gönderirim. Gecikme için tekrardan özür diliyorum. Gecikmenin nedeni, Valve denen Allahsızların yaptığı ve dün piyasaya sürdüğü Half-Life Alyx VR oyunudur. Oynayamıyorum ama ağzımdan salyalar aka aka videolarını seyretmekle meşgulüm. Dün akşamdan beri beni iptal etti. Ölsem farkında olmam öyle kendimden geçtim. Bir de oynayabilsem Allah bilir ne hale gelirdim.
skidi ski pap pap i sen mi yolladınYarisma sonunda kimin hangi sarkiyi yolladigi açiklansa da Raporlasak
Bu ne yaw
Hayir Sen?skidi ski pap pap i sen mi yolladın
Bana avatar yapacan mi kelhanda bekliyorum ha ülkücü bıyıklı
hayırHayir Sen?
Bir kısmını dinlemiştim bir kısmını da şimdi dinleyip puanları yarım saat bir saate gönderirim. Gecikme için tekrardan özür diliyorum. Gecikmenin nedeni, Valve denen Allahsızların yaptığı ve dün piyasaya sürdüğü Half-Life Alyx VR oyunudur. Oynayamıyorum ama ağzımdan salyalar aka aka videolarını seyretmekle meşgulüm. Dün akşamdan beri beni iptal etti. Ölsem farkında olmam öyle kendimden geçtim. Bir de oynayabilsem Allah bilir ne hale gelirdim.
Geçmiş olsun reis ins atesin yoktur ve öksürmuyosundurhastayim reis
Şu an bi half life yüzünden bi de hiç sesi soluğu çıkmayan @Can BÜYÜK abimizi bekliyoruz. Kalan yarışmacıların puanları ulaştı.Half life videosu için mi bekliyoruz kaç saattir.
Puanlarımı gönderdim. Çoğunu dün dinlemişim zaten. Geri kalanı çok zaman almadı. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.Şu an bi half life yüzünden bi de hiç sesi soluğu çıkmayan @Can BÜYÜK abimizi bekliyoruz. Kalan yarışmacıların puanları ulaştı.
Ağabey ben puanlarımı gönderdim. Şu an @Can BÜYÜK kardeşimi bekliyoruz. O da büyük ihtimal hazır eve kapanmışken Breaking Bad dizisine 7. dikişi atayım demiş ve ilk sezondan itibaren yeniden izlemeye başlamış olabilirHalf life videosu için mi bekliyoruz kaç saattir.
ULAN ALMANCİ @Can BÜYÜKEvet, Erman abi de attı. Geriye @Can BÜYÜK kaldı. Biraz baskı mı yapsanız acaba![]()